Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2016 - Anul XXI, nr. 64 (6177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru elevii de liceu

Workshop cu Joe Rusi, la Blues Con-Fusion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de liceu care doresc să urce pe scena celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Blues Con-Fusion, care se va desfăşura la Suceava, în intervalul 19-21 mai a.c., se pot înscrie la seminarul coordonat de Joe Rusi (până pe data de 10 mai a.c.), la adresa de e-mail bobbystroe@yahoo.com sau pe pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/BluesConFusion/.

Cerinţele sunt ca participanții la workshop, care trebuie să fie elevi de liceu (şi care la înscriere vor menţiona numele, prenumele, data nașterii și școala de provenienţă) să aibă instrumente proprii (chitară electică/bass + amplificator, chitară electroacustică, excepție fac doar toboșarii).

Avându-l ca instructor pe blues-manul norvegian Joe Rusi (profesor de muzică/Master Certificate in Songwriting and Guitar from Berklee College of Music, nominalizat Norwegian Grammy Awards 2016, cu multiple distincții culturale norvegiene), participanții la seminar vor primi lecții scurte de voce, chitară, bass și tobe.

Pentru participarea la workshop (la care predarea se va face în limba română) tinerii trebuie să aibă o minimă cunoaştere a instrumentului ales.

Obiectivele seminarului sunt menţionate pe pagina de Facebook a festivalului: interacțiunea cu un artist de talie internațională, discuții despre industria muzicală, despre blues, detalii tehnice despre fiecare instrument și fiecare piesă, moduri de interacțiune între membrii unei trupe, între instrumente (rezultatul fiind interpretarea a 2-3 piese în cadrul unui festival internațional, a unui miniconcert cu public numeros).

Atât liderul de seminar cât și participanții la seminar vor fi atenți la obținerea celui mai bun produsposibil întrucât vor urca pe scena festivalului în concertul care va avea loc vineri, 20 mai, la ora 20.00.

Anul acesta administraţia locală s-a angajat că va asigura suma de 50.000 de lei din cheltuielile necesare bunei desfășurări a festivalului, singura manifestare de acest gen dedicată memoriei unui bluesman român, muzicianul sucevean Ştefan/Fani Adumitroaie (1954-2000).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Workshop cu Joe Rusi, la Blues Con-Fusion.
 Vizualizări articol: 1935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Workshop cu Joe Rusi, la Blues Con-Fusion5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte cu usturoi (de post) Este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă și sănătoasă, care vă va face să vă întrebați de ce consumăm atât de rar linte, dacă tot se pregătește asemănător fasolei și fierbe mult mai repede...Avem nevoie de:O cană cu linte uscată,... Citeşte