Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2015 - Anul XX, nr. 248 (6060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a II-a

„Jurnalul de Fapte Bune” - programul de burse pentru copiii talentaţi fără posibilităţi financiare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu câteva zile în urmă s-a lansat cea de-a doua ediţie a „Jurnalului de Fapte Bune”, un program de burse pentru copiii cu performanţe în sport, artă şi învăţătură, un program dezvoltat de Asociaţia Pentru Familie şi Caroli, în parteneriat cu Libertatea şi Fundaţia Ringier.

Programul oferă burse lunare de câte 1.000 de lei, timp de un an de zile, copiilor care demonstrează că drumul către obţinerea performanţei le este îngreunat de neajunsurile financiare.

Pe lângă bursele individuale, noua ediţie aduce şi premii speciale pentru profesorii şi antrenorii implicaţi în susţinerea copiilor, precum şi pentru echipe.

Structura finală a burselor acordate în cea de-a doua ediţie a programului, care se desfăşoară în perioada 5 octombrie - 31 decembrie, este următoarea:16 burse, în valoare de 1.000 de lei/lună fiecare, timp de un an de zile, pentru copiii cu potenţial şi performanţe deosebite;nouă burse, în valoare de 2.250 de lei fiecare, pentru profesorii sau antrenorii care au dovedit implicare deosebită în pregătirea şi susţinerea copiilor, inclusiv prin înscrierea în cadrul proiectului (vor fi acordate câte trei burse în fiecare lună);două burse, în valoare de 15.500 de lei fiecare, pentru echipele de copii cu performanţe deosebite în aria lor de pregătire (la nivel de echipă).

Pentru a fi eligibile, cazurile înscrise trebuie să îndeplinească anumite criterii, cele mai importante fiind: vârsta maximă 18 ani; dovada practicării activităţii şi a rezultatelor obţinute de copil în trecut în domeniile vizate de proiect (sport, arte - muzică, arte vizuale, artele spectacolului - şi învăţătură); situaţia materială a familiei (copiii înscrişi trebuie să provină din familii în care venitul net/membru nu depăşeşte 700 de lei lunar).

Regulamentul complet este disponibil pe platforma online JurnaldeFapteBune.ro.

Oricine cunoaşte un copil talentat, fără posibilităţi financiare, este invitat să-i înscrie povestea pe site-ul programului (www.jurnaldefaptebune.ro).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Jurnalul de Fapte Bune” - programul de burse pentru copiii talentaţi fără posibilităţi financiare.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Jurnalul de Fapte Bune” - programul de burse pentru copiii talentaţi fără posibilităţi financiare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei