Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2015 - Anul XX, nr. 36 (5848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia I

Concursul Naţional de Materiale Didactice „Educaţia religioasă - tradiţie şi actualitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sectorul teologic-educaţional al Patriarhiei Române organizează, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în perioada 2 februarie - 7 iunie a.c., prima ediţie a Concursului Naţional de Materiale Didactice „Educaţia religioasă - tradiţie şi actualitate”.

 

Obiectivul general al concursului constă în dezvoltarea unui context competiţional, la nivel naţional, pentru elaborarea de materiale didactice de calitate pentru ora de Religie, iar obiectivele specifice vizează identificarea de autori valoroşi de materiale didactice pentru ora de Religie, selectarea materialelor de calitate în sprijinul activităţii didactice pe baza unui proces de evaluare transparent şi în concordanţă cu criteriile teologice şi pedagogice valabile şi pentru alte discipline de studiu, susţinerea demersurilor viitoare de elaborare a unui ghid pentru profesorii care predau această disciplină la clasele a II-a, a III-a şi a IV-a.

La concurs se pot înscrie echipe formate din 2-3 autori. Aceştia pot fi profesori de Religie, profesori care predau alte discipline şcolare, specialişti în domenii relevante pentru proiectul propus (arte, literatură, istorie etc.).

Fiecare echipă de autori va prezenta la concurs un proiect ce conţine un set de materiale didactice pentru o singură clasă şi un singur domeniu, selectate la alegere din programele şcolare de Religie, cultul ortodox, clasa a II-a, clasa a III-a sau clasa a IV-a. Echipele de autori vor trimite proiectele pe adresa Sectorului teologic-educaţional, în perioada 11-15 mai 2015.

Câştigătorii concursului vor primi din partea Patriarhiei Române diplome, cărţi şi premii în bani.

Premierea câştigătorilor concursului se va face la Catedrala Patriarhală, în ziua de 7 iunie 2015 (Duminica părinţilor şi copiilor), după Sfânta Liturghie, de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Conceptul concursului, formularul de înscriere, principiile de elaborare a proiectelor, condiţiile de redactare, etapele de desfăşurare a concursului, evaluarea, premiile, anumite aspecte organizatorice sunt disponibile pe site-ul www.patriarhia.ro.

Concursul se înscrie între manifestările dedicate anului 2015, declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române „An comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional de Materiale Didactice „Educaţia religioasă - tradiţie şi actualitate”.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Naţional de Materiale Didactice „Educaţia religioasă - tradiţie şi actualitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu roșii Ai trebuință de un crap de 1,5-2 kg, 6 roșii, 5 ardei grași, 200 ml untdelemn, 3 cepe, o căpățână de usturoi, o legătură de pătrunjel verde, o crenguță de cimbru, sare, piper, 200 ml vin alb... Citeşte