Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 ian 2015 - Anul XX, nr. 21 (5833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Lansare de carte, astăzi, la Casa de Cultură din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură din Gura Humorului are loc astăzi, de la ora 17:00, lansarea cărţii „Tehnici de eliberare emoţională – Vindecarea inimii”, scrisă de psihologul Mihai Moisoiu. Autorul cărţii ne-a spus că a primit invitaţia de a lansa volumul la Gura Humorului din partea Clubului Femeilor Active din Gura Humorului, cu sprijinul Primăriei Gura Humorului, al Fundaţiei Umanitare Silvia din Gura Humorului şi al Centrului Cultural Gura Humorului. Evenimentul este susţinut şi de Librăriile Alexandria.              

Cartea „Tehnici de eliberare emoţională – Vindecarea inimii”, scrisă de psihologul Mihai Moisoiu, prezintă importanţa trăirii conştiente a fiecărei clipe, ne îndrumă pas cu pas şi ne oferă modalităţi de purificare şi echilibrare emoţională şi mentală pentru toate momentele zilei.

În carte sunt prezentate diferite abordări prin care putem înţelege şi echilibra relaţiile de cuplu şi cele cu ceilalţi, conflictele interumane, stările de mânie, frică, panică, supărare, rezolvarea problemelor în aşa fel încât neînţelegerile, stările emoţionale dizarmonioase şi tensiunile zilnice, momentele dificile să se transforme în oportunităţi de vindecare şi echilibrare a propriei fiinţe.

Autorul ne-a spus că în paginile cărţii „este prezentată pentru prima data teoria spaţiilor psihosomatice, însoţită de o serie de exerciţii de armonizare şi echilibrare ce combină respiraţia, vizualizarea creatoare şi sugestiile pozitive. A dărui iubire cu inima curată şi din suflet celor dragi este un exerciţiu ce ne aduce o vindecare profundă şi durabilă a întregii noastre fiinţe, ne înalţă inima şi ne purifică mintea. De fiecare dată când dăruim fiinţei care contează pentru noi şi cel mai neînsemnat lucru, îi dăruim ei, inimii ei, şi ne dăruim şi nouă iubire, iertare, stabilitate, vindecare, armonie, linişte şi şansa unei comunicări mult îmbunătăţite în cuplu”.

Mihai Moisoiu spune în cartea sa: „În societatea actuală, valorile morale, clişeele comportamentale, stările şi gândurile pline de iubire, compasiune şi iertare, de armonie nu mai sunt promovate şi nici cultivate corespunzător. Astfel, nivelul de vibraţie al grupurilor de fiinţe umane, în general, şi al fiinţelor umane, în particular, a scăzut dramatic, apărând tot mai des comportamente violente, dizarmonioase, tulburări emoţionale şi mentale, stări depresive. Fiinţele umane nu mai pot percepe plenar stările de bucurie şi fericire, de linişte şi armonie. Tot mai mulţi se desprind din şuvoiul armoniei universale, cad victime diferitelor grupări manipulatoare şi ajung să îşi irosească viaţa, sănătatea şi energia, tot mai mulţi sunt manipulaţi şi dezinformaţi, merg din eşec în eşec pe diferite planuri şi ajung să nu mai găsească un rost al vieţii lor. Societatea beneficiază cu adevărat doar când tot mai multe fiinţe umane ajung la un nivel real de echilibru şi armonie în plan somatic, emoţional, mental şi energetic. O dezvoltare reală şi globală a societăţii se realizează doar atunci când fiinţele umane ce trăiesc în ea creează o armonie şi un echilibru în microcosmosul fiinţei lor prin raportare constantă la sferele de echilibru şi armonie macrocosmice. Doar atunci această armonie se poate dilata pe orizontală şi poate cuprinde toate sferele şi nivelurile socialului. Când transformările interioare ale fiinţelor umane ajung să se manifeste în plan social, putem spune că societatea a făcut un pas înainte spre un progres real şi armonie. Până atunci, tehnologia tot mai nouă şi ingenioasă, mijloacele de transport moderne, hainele în ton cu moda vremii, permanentele căutări ale confortului, nivelul financiar ridicat nu sunt decât factori care permit un somn al conştiinţei şi o amăgire din care, dacă avem norocul să ne trezim din când în când, vom percepe modul inutil şi jenant în care ne-am irosit existenţa şi ne-am ratat orice oportunitate de ascensiune în planurile superioare de vibraţie şi manifestare.”

Cartea este recomandată de autor „oamenilor care îşi deschid sau îşi doresc să îşi deschidă sincer inima spre a primi şi a dărui iubire şi vindecare fiinţei iubite, celor dragi!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de carte, astăzi, la Casa de Cultură din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lansare de carte, astăzi, la Casa de Cultură din Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti „Șuba” sau Salată rusească cu scrumbie afumată Nu știu cum se face dar, auzind vorbindu-se olteneşte, gândul îmi fuge imediat la prietenul Ion Cernei, jurnalist basarabean şi un pătimaş căutator al adevărulu. Pe vremea podurilor de flor, o localitate din Basarabia, numită... Citeşte