Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2015 - Anul XX, nr. 12 (5824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Elevi şi preşcolari

Activităţi dedicate poetului Mihai Eminescu, la Şcoala Gimnazială ,,Miron Costin”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Împlinirea a 165 de ani de la naşterea marelui poet naţional Mihai Eminescu, poetul nepereche al literaturii române, cum a fost el numit de critica literară, a fost prilej de mare sărbătoare pentru elevii Şcolii Gimnaziale ,,Miron Costin” Suceava. Elevii clasei I B, îndrumaţi de prof. Anna Ştefură, au fost vineri gazdele prichindeilor de la grupa ,,Steluţelor”, condusă de prof. Doruţa Obreja şi prof. Irina Voloştiuc, de la Grădiniţa cu Program Prelungit (GPP) „1-2-3” Suceava, preşcolari care au venit pregătiţi cu melodii şi recitări din lirica eminesciană atât de dragă tuturor vârstelor. Elevii clasei I au pregătit date despre viaţa şi opera marelui poet, prezentând oaspeţilor informaţii despre acesta. Activitatea s-a desfăşurat la biblioteca şcolii, unde participanţii au făcut cunoştinţă şi cu volume de poezii ale Luceafărului poeziei româneşti. Manifestarea a cuprins şi un concurs cu premii pentru cei mai buni recitatori.

Prof. Anna Ştefură a spus că „cei mici s-au întrecut în recitări şi cântări, marcând astfel un episod de mare însemnătate în viaţa lor de cititori şi cunoscători ai literaturii române. Astfel de activităţi sunt menite să aducă o valoare adăugată educaţiei ce se face în cele două instituţii de învăţământ ai căror reprezentanţi l-au sărbătorit pe Eminescu, Şcoala Gimnazială <Miron Costin> şi GPP <1-2-3>, ceea ce demonstrează preocuparea susţinută a cadrelor didactice pentru un învăţământ de calitate”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activităţi dedicate poetului Mihai Eminescu, la Şcoala Gimnazială ,,Miron Costin”.
 Vizualizări articol: 2078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activităţi dedicate poetului Mihai Eminescu, la Şcoala Gimnazială ,,Miron Costin”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei