Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2014 - Anul XIX, nr. 125 (5634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

File de poveste

Concurs judeţean de creaţie plastică organizat de Şcoala “Bogdan Vodă” Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„File de poveste” reprezintă un proiect judeţean lansat şi coordonat de profesoara Mihaela Amariţei, consilier educativ al Şcolii Gimnaziale ”Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuţi, proiect care este la a patra ediţie de derulare, fiind cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene.

Scopul acestui proiect este stimularea şi dezvoltarea interesului elevilor pentru lectură şi arte, asigurând astfel calitate în educaţie. Îmbinarea lecturii cu artele plastice, muzica şi dansul s-a realizat într-un mod armonios prin organizarea unei expoziţii-concurs de arte plastice, unde elevii au redat prin forme şi culori o filă din povestea preferată.

La finele săptămânii trecute, la Galeriile de Artă Rădăuţi au avut loc vernisajul şi premierea concursului „File de poveste”. La concurs au participat 230 de elevi şi 80 de cadre didactice din 45 de şcoli şi grădiniţe din judeţ. Concursul s-a adresat preşcolarilor, elevilor din clasele primare şi gimnaziale. Premierea s-a făcut pe categorii de vârstă, de către un juriu format din profesori de arte plastice: Petronela Rusu, de la Palatul Copiilor Suceava, Emanuela Clus, de la Clubul Elevilor Rădăuţi, Dimitrie Roman, de la Şcoala “Bodgan Vodă” Rădăuţi, şi Adrian Grosari, de la Şcoala “Mihai Eminescu” Rădăuţi.

Parteneri ai acestui proiect au fost Galeriile de Artă din Rădăuţi, Casa de Cultură, Biblioteca Municipală Rădăuţi, Muzeul Etnografic Rădăuţi, Primăria Rădăuţi, Clubul Elevilor şi Palatul Copiilor Suceava. Directorul Şcolii „Bogdan Vodă”, profesorul Petru Nicuţă, a salutat prezenţa la vernisaj a unor distinşi reprezentanţi ai comunităţii locale, parteneri de proiect, a felicitat elevii pentru prestaţia lor artistică, mulţumind părinţilor pentru implicare şi suport. Elevii clasei a III-a A de la Şcoala “Bogdan Vodă” Rădăuţi au încântat audienţa cu un moment de vals, îmbrăcaţi în personaje din poveşti. Invitaţi de seamă au fost şi preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa “Micul Prinţ”, însoţiţi de educatoarea Mihaela Clipa, care au prezentat un moment de poveste, înveselind atmosfera prin prestaţia lor deosebită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs judeţean de creaţie plastică organizat de Şcoala “Bogdan Vodă” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concurs judeţean de creaţie plastică organizat de Şcoala “Bogdan Vodă” Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei