Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2014 - Anul XIX, nr. 25 (5534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arte decorative

Salonul Naţional „Miniatura textilă 2014”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Arte Decorative Bucureşti organizează, în perioada 11-25 aprilie, la Galeria Orizont din Capitală, Salonul Naţional „Miniatura textilă 2014”.

Se admit maximum cinci lucrări cu dimensiunile 20 x 20 x 20 cm cu 70% material textil pentru a se păstra specificul tehnicii miniaturii textile.

Potrivit regulamentului de participare, artiştii vor prezenta pentru selecţie documentele digitale ale lucrărilor (A4, format jpg, rezoluţie 300 dpi), fişa de înscriere (descărcată de pe site-ul www.uap.ro), care va cuprinde numele autorului, titlul lucrării, tehnică, dimensiuni, anul realizării.

Lucrările în format digital şi fişa de înscriere/preselecţie vor fi trimise pe adresa de e-mail relubitulescu@yahoo.compână la data de 10 martie 2014, cu menţiunea Salonul Naţional „Miniatura textilă 2014”.

Lucrările vor fi trimise prin curier sau vor fi predate personal în zilele de 8-9 aprilie, între orele 11.00-17.00, la Galeria Orizont (bdul N. Bălcescu nr. 23 A), tel. galeristă Adriana Radu: 0726.858.085.

Artiştii selecţionaţi vor completa la galerie o fişă/proces-verbal de predare-primire (în dublu exemplar), vor plăti o taxă de înscriere (50 de lei), la casieria UAP din România, curatorului Mariana Biţulescu, sau în contul RO83BACX0000003005108002 deschis la Banca Unicredit Ţiriac, vor face dovada atât a achitării taxei, cât şi a cotizaţiei de membru UAP pentru anul 2013, în momentul predării lucrărilor.

Pe întreaga durată a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările. După închiderea salonului artiştii îşi pot ridica lucrările în ziua de 10 martie, între orele 11.00-18.00 şi, în funcţie de fonduri, vor primi un pliant şi un DVD cu imagini şi fotografii din expoziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Naţional „Miniatura textilă 2014”.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Naţional „Miniatura textilă 2014”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei