Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2014 - Anul XIX, nr. 3 (5512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Instigare la cultură

„Săptămâna culturală în Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă alcătuită din 11 studenţi din anul II de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, coordonată de lector univ. dr. ec. Ovidiu-Aurel Ghiuţă, organizează, ca activitate practică de seminar la disciplina Politici de marketing și comunicare economică, în intervalul 13 - 18 ianuarie a.c., o serie de acţiuni care, circumscrise genericului „Săptămâna culturală în Suceava”, vizează, aşa cum aflăm din prezentarea generală a proiectului, „instigarea oamenilor, a tinerilor în special, la cultură”.

 

Calendarul manifestărilor (care se vor desfăşura cu sprijinul unor parteneri - Muzeul de Științele Naturii Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Centrul Pentru Susţinerea Tradițiilor Bucovinene, Librăria Cărturești şi Shopping City Suceava) cuprinde o serie de acţiuni care vor avea loc pe parcursul întregii săptămâni, zilnic de la ora 18.00, în locaţii diferite.

Astfel, luni, 13 ianuarie, tema întâlnirii de la Librăria Cărtureşti, la care va fi invitat conf. dr. Florin Pintescu, va fi „Mitologia scandinavă”.

Marţi, 14 ianuarie, echipa va efectua o vizită la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava, iar miercuri, 15 ianuarie, când se va aniversa ziua de naştere a Luceafărului poeziei româneşti, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi la universitatea suceveană, va avea loc „Ceaiul de la ora 5 în atmosferă eminesciană”.

Joi, 16 ianuarie, la Centrul Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, va fi prezentată o expoziţie cu demonstraţie practică în domeniile olărit şi măşti tradiţionale, activitate la care vor participa câţiva meşteri bucovineni.

Vineri, 17 ianuarie, la Shopping City Suceava, va fi prezentată o expoziţie de pictură în cadrul căreia caricaturistul Ovidiu Ambrozie Bortă- BOA va oferi în dar un număr de cinci caricaturi (la intrarea în galerie, fiecare participant va primi un număr, iar prin tragere la sorți vor fi desemnaţi câştigătorii).

Sâmbătă, 18 ianuarie, echipa alcătuită din Alexandra-Mihaela Miron, Gabriel Adomnoae, Andrei-Cristian Flutur, Ovidiana-Loredana Ghiorghiţă, Maria Lostun, Laurian Moşneagu, Gabriel Petruc, Laurenţiu Prodan, Anca-Gabriela Săvuţ, Alexandru Ţugui, Daniel Valean, coordonată de conf. univ. dr. Ovidiu-Aurel Ghiuţă, va participa, la Auditorium „Joseph Schmidt”, la spectacolul „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare, prezentat de trupa de teatru Fabulinus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Săptămâna culturală în Suceava”.
 Vizualizări articol: 2054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Săptămâna culturală în Suceava”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei