Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 290 (5497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

Eveniment fusion

Art & Fashion show, marca LJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri creatori suceveni, artistul plastic Lucian Mînecan şi designerul vestimentar Ioana Iacob, au fost marţi seara, la Apropo Cafe, protagoniştii unei manifestări care a reunit o expoziţie de grafică şi pictură cu o prezentare de modă.

 

Doi parteneri cu o siglă comună, LJ / Lucian & Joanna, pe care vor s-o transforme în brand

Evenimentul fusion, Art & Fashion show, inedit în peisajul monden al Sucevei, constituie faza pilot a unui proiect prin care cei doi creatori îşi propun să cucerească publicul tânăr printr-o serie de astfel de manifestări, organizate atât la Apropo Cafe, cât şi în alte locaţii, cu orizont deschis şi către alte localităţi din ţară şi, de ce nu, către lumea largă.

Lucian Mînecan şi Ioana Iacob, care au fost colegi de clasă la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, şi-au reunit după ani competenţele artistice (probate până acum pe căi diferite) într-o formulă în care se pot exprima unitar şi pot dobândi împreună aura celebrităţii.

Cu idei ingenioase, cu incontestabile calităţi creative, cu energie combativă şi elan tineresc, cei doi parteneri, care au deja o siglă comună, LJ / Lucian & Joanna, pe care vor s-o transforme în brand, au oferit publicului participant, într-o ambianţă în care eclerajul şi muzica de fundal s-au conjugat ideal, un show menit să evidenţieze, fără stridenţe, atât lucrările de grafică şi pictură ale lui Lucian Mînecan, cât şi colecţia vestimentară prezentată de Ioana Iacob.

 

Portrete cu fizionomii expresive, „portrete de maşini” şi piese/ansambluri vestimentare

Evenimentul a marcat totodată şi aniversarea vârstei de 31 de ani de către Lucian Mînecan, care, aşa cum a spus la deschidere, vrea să facă un obicei din a-şi face de ziua lui un cadou constând în vernisarea unei expoziţii.

Un cadou la care a contribuit desigur, în acest an, şi partenera sa, cei doi prezentându-se acum public în formula LJ.

Atât lucrările expuse de Lucian Mînecan (portrete umane cu fizionomii expresive şi, aşa cum remarca cineva, „portrete de maşini”) şi piesele/ansamblurile vestimentare ale Ioanei Iacob, cu dominantă negru şi amprentă vintage, au subliniat personalitatea artistică a fiecăruia şi le-au devoalat capacitatea organizatorică şi rigoarea în prezentare.

Prezentare în care un rol important au avut şi modelele care au păşit pe covorul roşu, Sabina Trandafir, Alexandra Ţibulcă şi Iulia Screpnic, cu machiajul realizat de Andreea Lucan şi coafura hair stylistului Maria Ciobanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Art & Fashion show, marca LJ.
 Vizualizări articol: 2964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Art & Fashion show, marca LJ5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei