Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Lansare de carte la Rădăuţi, „marca” Mihai Moisoiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Psihologul fălticenean Mihai Moisoiu şi-a lansat, la finele săptămânii trecute, la Galeriile de Artă din municipiul Rădăuţi, ultimele două cărţi scrise, din cele şapte de până acum. „Terapie de cuplu” şi „Semnele nonverbale ale minciunii” sunt titlurile celor două volume, cu menţiunea că ultima dintre ele este recomandată politicienilor, oamenilor de afaceri, managerilor, judecătorilor, procurorilor, poliţiştilor, psihologilor, cât şi celor interesaţi de stăpânirea artei „citirii” semnelor nonverbale ale minciunii, după cum a afirmat autorul. „Abordez un domeniu mai puţin vizat de specialiştii din România şi am considerat că ar fi cazul să vin cu nişte teme care ar interesa publicul, pacienţii, posibilii pacienţi şi cei care vor să se transforme la nivel interior. Practic este prima carte scrisă într-un mod ştiinţific în România pe limbajul nonverbal al minciunii, şi a doua în plan internaţional. Prima carte internaţională pe această temă a fost scrisă de un fost agent FBI, Joe Navarro, care a scos un ghid al minciunii, însă neilustrat. Eu l-am scos ilustrat pentru a veni în sprijinul celor care vor să înveţe acest limbaj şi aş zice că este o carte accesibilă, care poate fi ţinută în geantă şi scoasă ori de câte ori e nevoie să ne readucem aminte un semn, o mimică, un gest, o postură, o conjuctură care nu este prea bine înţeleasă şi trebuie lămurită”, a declarat autorul, psihologul Mihai Moisoiu. Prezentarea cărţilor a fost făcută de Nichifor Tofan, directorul Schweighofer Holzindustrie, iar la eveniment au participat oameni de afaceri, profesori, oameni politici, reprezentanţi ai administraţiei locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de carte la Rădăuţi, „marca” Mihai Moisoiu.
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Lansare de carte la Rădăuţi, „marca” Mihai Moisoiu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei