Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Bucovina BOOK Academy”

3.600 de cărţi au fost donate către trei centre de recuperare neuropsihiatrică din Republica Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

3.600 de cărţi au fost colectate, centralizate şi donate către trei centre de recuperare neuropsihiatrică din localităţile Brânzeni, Soroca şi Dubăsari, din Republica Moldova. Cărţile au fost adunate în cadrul Campaniei de colectare de carte   „Bucovina BOOK Academy”, campanie organizată de Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, în parteneriat cu Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava  (CENRES).

Costel Juravlea, coordonatorul proiectului, ne-a spus că în cadrul campaniei s-au alăturat 14 înstituţii, printre care Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Asociaţia ACDC, Şcoala Gimnazială Nr. 28 Galaţi, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dimăcheni – jud. Botoşani, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moineşti - jud. Bacău, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi şi Şcoala Gimnazială Păltinoasa – Suceava.

Peste 20 de voluntari contribuie zilnic la diseminarea proiectului şi la activităţile de colectare, etichetare şi centralizare a cărţilor. Peste 1.200 de cărţi au fost donate de către donatori persoane fizice, care au donat volume din propriile biblioteci. Este vorba de Lenuţa Bădăluţă, Aritina Haliuc, Hoffman Herbert din Suceava, ing. Ioan Răcătean din Deva şi Dorina Marta din Iaşi.

Campania „Bucovina BOOK Academy” continuă, aşa că organizatorii invită toate persoanele care vor să se alăture iniţiativei lor să viziteze pagina de internet https://www.facebook.com/pages/Bucovina-BOOK-Academy/391831310922799, sau să îi contacteze prin telefon la numărul 0743 421 813 şi e-mail bucovina.academy@gmail.com. Persoană de contact Costel Juravlea, coordonator de proiect.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.600 de cărţi au fost donate către trei centre de recuperare neuropsihiatrică din Republica Moldova.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.600 de cărţi au fost donate către trei centre de recuperare neuropsihiatrică din Republica Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei