Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 139 (5346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unu şi bun

Umoristul bucovinean Constantin Tiron, Premiul de Excelenţă şi Trofeul Festivalului Naţional „Ceapa de Aur”, de la Făgăraş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Umoristul bucovinean Constantin Tiron, din Câmpulung Moldovenesc, s-a întors de la Festivalul Naţional de Umor „Ceapa de Aur”, de la Făgăraş, care s-a desfăşurat duminică, în Sala Mare a Casei de Cultură din localitate, cu Premiul de Excelenţă şi cu Trofeul Festivalului.

Constantin Tiron, singurul participant din judeţul Suceava la festivalul care l-a avut ca preşedinte al juriului pe maestrul graficii satirice Ştefan Popa POPA'S, a fost apreciat la secţiunea interpretare- individual pentru un monolog umoristic savuros, urcând pe podiumul laureaţilor alături de Diana Roşca, din Cluj, Ioan Seleşi, din Bistriţa-Năsăud şi Gigi Roşu, din Timişoara.

Umorist de mare calibru, de talie mare la propriu („greu de înconjurat”, aşa cum singur o spune) şi la figurat,Constantin Tiron, care cu numai o lună în urmă a obţinut Premiul Special la Festivalul  Naţional de Umor Cazon „Podul Minciunilor”, de la Sibiu, se pregăteşte acum să răspundă invitaţiei de participare la marele Festival de Umor „Scena lui Tănase”, de la Techirghiol, precum şi la Festivalul Internaţional de Umor Sătesc „Gura Satului”, de la Macea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Umoristul bucovinean Constantin Tiron, Premiul de Excelenţă şi Trofeul Festivalului Naţional „Ceapa de Aur”, de la Făgăraş.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Umoristul bucovinean Constantin Tiron, Premiul de Excelenţă şi Trofeul Festivalului Naţional „Ceapa de Aur”, de la Făgăraş3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei