Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Etapa judeţeană

Festivalul de Teatru pentru Tineret “Grigore Vasiliu Birlic”, ziua a II-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cea de-a doua zi a etapei judeţene a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret “Grigore Vasiliu Birlic”, ediţia a III-a, pe scena Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni au urcat tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani.

La secţiunea Monolog au concurat pentru a se clasa pe locurile I, II şi III, locuri care îi trimit direct în finala festivalului, 17 tineri din judeţ, iar la secţiunea Trupe de teatru au fost înscrise în concurs opt trupe.

 

Misiune dificilă a juriului la secţiunea Monolog

Juriul festivalului, format din Gheorghe Balint, regizor la Teatrul “Bacovia” din Bacău, şi profesorii Mioara Gafencu, Neculai Struzu, Nelu Mihăilă, Ioan Caulea, a avut o misiune destul de dificilă la secţiunea Monolog, concurenţii fiind foarte bine pregătiţi, fiecare participant prezentând în concurs un spectacol, la liberă alegere, din repertoriul naţional, universal sau creaţie proprie.

Pe locul I s-au situat Ana Maria Fasolă, Valentin Hriţcu, Vlad Nechifor, toţi elevi la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, şi Sebastian Filipiuc, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava. Locul II a fost ocupat de Elisabeta Filip, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, şi Daniela Negherea, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”. Pe locul III s-au situat Ionuţ Drăgoi, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, Eduard Macovei şi Anamaria Apetroaiei, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, şi Elena Solovan, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”.

 

La secţiunea Trupe de teatru, premiul I nu s-a acordat

„Trupele înscrise în preselecţie nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor juriului. Până pe 15 august trupele îşi pot îmbunătăţi performanţele şi pot să trimită înregistrări video pe adresa Asociaţiei <Fălticeni Cultural>”, ne-a declarat preotul Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei „Fălticeni Cultural”, organizatorul festivalului.

Pe locul II s-a situat trupa „Pi”, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, iar pe locul III s-au situat trupele de teatru „Catharsis”, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, şi „Ruralia”, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul de Teatru pentru Tineret “Grigore Vasiliu Birlic”, ziua a II-a.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul de Teatru pentru Tineret “Grigore Vasiliu Birlic”, ziua a II-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei