Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 31 (5238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În februarie

Trei spectacole de teatru şi un regal al baletului rus, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei spectacole de teatru, cu mari actori ai scenei româneşti, precum Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, Alexandru Hasnaş, şi un regal al baletului rus vor avea loc în această lună pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Dan Puric, dar şi alţi mari actori ai scenei româneşti vor veni la Suceava, pe 19 februarie, cu spectacolul de teatru „Idolul şi Ion Anapoda”.

Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 19:00. Regia spectacolului este semnată de Ion Cojar. Scenografia: Liliana Cenean, Ştefan Caragiu. Biletele costă 100 de lei sau 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

Spectacole de teatru pentru copii

Miercuri, 20 februarie, de la orele 09:00, 10:30 şi 12:00, la Casa de Cultură Suceava va avea loc spectacolul de teatru „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă. Piesa a fost adaptată de Isabela Oancea, cu participarea extraordinară a artiştilor Izabela Oancea, Luminiţa Vologa, Mihai Păun, Lucian Tatu, Mihail Anton. Regia artistică: Izabela Oancea. Muzica: Sorin Oancea. Biletele costă 13 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În aceeaşi zi, de la ora 14:00, la Casa de Cultură Suceava se va juca piesa „Popa Tanda”, dramatizare după Ioan Slavici. În distribuţie: Izabela Oancea, Luminiţa Vologa, Mihai Păun, Lucian Tatu, Mihail Anton. Regia artistică: Izabela Oancea. Muzica: Sorin Oancea. Biletele costă 13 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de la difuzorii din şcoli.

 

Piesa „O scrisoare pierdută”, amânată pentru luna martie

Spectacolul „O scrisoare pierdută”, cu Marcel Iureş, care trebuia să aibă loc, pe scena suceveană, pe 25 februarie, a fost reprogramat, din motive tehnice, pentru ziua de 11 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. În spectacol vor juca mari actori ai Teatrului de Comedie Bucureşti, printre care Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Dabija. Biletele deja vândute pentru reprezentaţia de pe 25 februarie rămân valabile pentru spectacolul de pe 11 martie. Biletele costă 100 lei (80 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Regalul baletului rus

Un spectacol grandios, Regalul baletului rus (surâsul trist al lui P.I. Ceaikovski): „Lacul Lebedelor”, „Spărgătorul de Nuci” şi „Frumoasa din pădurea adormită”, va avea loc miercuri, 27 februarie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Spectacolul va fi prezentat de Marinsky Theatre Sankt Petersburg. În rolul Odette/Odillia: Maria Allash, prim-solistă a Teatrului Bolshoi. Biletele costă 100 de lei sau 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei spectacole de teatru şi un regal al baletului rus, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei spectacole de teatru şi un regal al baletului rus, pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spectacole sunt dar locatie nema trimis de
( 8 feb 2013, 11:26:41
Daca e sa vorbim de Casa de cultura a sindicatelor ma ia cu frig si groaza.Cladirea in sine e darapanata si sta sa cada.Sala mare n-a mai fost reconditionata de un secol.Si pe langa toate astea nu e caldura.Vii la teatru,balet,concert simfonic si stai cu suba pe tine si-ti clantane dintii.Am fost la doua concerte ale filarmonicii Botosani.Membrii orchestrei poarta cojocul sub camasa si au manusi de culoarea pielii cu care canta la vioara.Cei trei tenori au sarit vreo 5 melodii si au cerut niste vodka Vorona sa se incalzeasca.Baritonul canta in biroul directorului si baiatu de la casa facea pe ecoul sa se auda pe scena.Cel care a venit cu vioara Stradivarius a lasat-o in masina si a cantat la coada de matura.Ne facem de bascalie cu aceasta sala.
2.   COMPLETARE trimis de
( 8 feb 2013, 12:51:05
SPECTACOLE ,,GRANDIOASE RUSESTI'' AVEM ,IN MAI TOATE PROIECTELE DEMARATE SI NEFINALIZATE,INCA DIN '90, INCOACE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei