Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

„Oraşul de lapte”, concurs naţional de creaţie pentru elevii din clasele I-VIII

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni din clasele I-VIII pot să se înscrie până joi, 25 octombrie, la ora 10:00, la Concursul naţional de creaţie „Oraşul de lapte”. Concursul de proiecte a fost lansat de Tetra Pak, împreună cu Ministerul Educaţiei şi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), pentru a motiva elevii din clasele I-VIII să recicleze cutiile de lapte şcolar şi să îşi dezvolte un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător. Concursul stimulează spiritul de echipă şi creativitatea elevilor şi le oferă posibilitatea de a câştiga premii individuale, dar şi premii utile pentru clasă și cadrul didactic coordonator. Echipele de elevi trebuie să construiască cel mai frumos oraş din cutii de lapte de carton, pentru a obţine premiile puse în joc.

 

Premii pentru echipă, dar şi premii individuale pentru copii

Echipele care doresc să participe la concurs trebuie să fie formate din minim doi și maxim zece elevi și un cadru didactic coordonator, toți din aceeași școală, și să realizeze un proiect, în funcție de grupa de vârstă, care să respecte condiţiile specificate şi paşii de înscriere disponibili pe site-ul concursului www.laptescolar.ro. Vor fi desemnate câte trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie de vârstă, I – IV şi V-VIII, fiind acordate atât premii pentru echipă, utile pentru clasă şi şcoală, cât şi premii individuale pentru copii și cadrul didactic coordonator.

Premiu I (unul pentru clasele I-IV, unul pentru V-VIII): Premiu pentru clasă sau şcoală: un notebook Dell Inspiron cu videoproiector și ecran de proiecție; Premiul pentru cadrul didactic: Tabletă Samsung Galaxy Tab2; Premiul pentru fiecare elev participant al echipei: o bicicletă; Premiu II (unul pentru clasele I-IV, unul pentru V-VIII): Premiu pentru clasă sau şcoală: un notebook Dell Inspiron cu videoproiector; Premiul pentru cadrul didactic: Tabletă Samsung Galaxy Tab2, Premiul pentru fiecare elev participant al echipei: o bicicletă, Premiu III (unul pentru clasele I-IV, unul pentru V-VIII): Premiu pentru clasă sau şcoală: un notebook Dell Inspiron; Premiul pentru cadrul didactic: Tabletă Samsung Galaxy Tab2; Premiul pentru fiecare elev participant al echipei va fi o bicicletă. Noile faze ale proiectului sunt disponibile pe site-ul concursului http://www.laptescolar.ro/concurs/cum-particip.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Oraşul de lapte”, concurs naţional de creaţie pentru elevii din clasele I-VIII.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
„Oraşul de lapte”, concurs naţional de creaţie pentru elevii din clasele I-VIII4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei