Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2012 - Anul XVII, nr. 234 (5139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare, pe 11 octombrie

Proiectul Talcioc Cultural, La Fierărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul Talcioc Cultural va fi lansat joi, 11 octombrie, La Fierărie. Prin acest proiect va fi deschis un nou spaţiu destinat evenimentelor culturale.

Echipa La Fierărie a explicat că „Talcioc Cultural este un concept care va aduna iubitori de cultură de toate vârstele într-un singur loc, un spaţiu mai mare şi plin de poveşti în fiecare colţal său”. Parafrazându-l pe Johann Wolfgang von Goethe: "Pentru orice realizare primul pas este curajul", La Fierărie şi echipa de oameni care lucrează aici au avut curajul să facă dintr-un spaţiu mai mare un loc unde se vor întâlni artele şi artiştii, iubitorii de artă de toate vârstele şi muzica de cea mai bună calitate.

„Vom aduce în oraşcântări pentru prieteni, şcoala de blues, seri pour les connaisseurs, zile şi seri de teatru, petreceri pentru cei care ştiu că muzica "se întâmplă" de câteva decenii, competiţii în care vom recunoaşte talentul tinerilor şi multe alte proiecte care se vor dezvolta împreună cu voi, prietenii noştri”, au completat reprezentanţii La Fierărie.

 

Un "altceva" printre pub-urile din Suceava

Când au purces pe acest drum, îşi amintesc reprezentanţii La Fierărie, să aducă un "altceva" printre pub-urile din Suceava, nu s-au gândit că va fi uşor, dar au ştiut că merită să investească continuu şi constant în cultură şi artişti, în dezvoltarea spaţiului, să pună pasiunea în artă şi arta în pasiune.  

„Pornind şi de la <dacă tot vei gândi, gândeşte mare>, am gândit şi noi mare, dar acest <mare> ne dorim să fie constant, fiecare zi a săptămânii să fie marcată de o infuzie de cultură pentru fiecare dintre noi. Vom aduce în <aerul fierăresc de talcioc> stiluri ca soft rock, rock, blues, country, jazz, vom avea seri de teatru şi muzică de cameră şi vom încerca să acoperim pofta de cultură a oraşului. Talcioc Cultural este un vis frumos, dar este unul dintre acele visuri care se împlinesc. Din dorinţa de a le oferi tuturor prietenilor noştri posibilitatea de a fi alături de noi când avem oaspeţi de seamă, am pornit pe acest drum cu voinţă, curaj şi ştiinţa că facem ce trebuie pentru un strop în plus de poftă de viaţă şi poftă de cultură”, au mai completat cei din echipa La Fierărie.

 

Lansarea noului site

La Fierărie va lansa şi noul site, www.lafierarie.ro, care va îmbunătăţi comunicarea cu prietenii La Fierărie. Pentru evenimentul de lansare, pe site poate fi găsit un voucher care va reprezenta "biletul" de intrare. Nu se fac rezervări pentru seara de lansare a noului proiect, dar opţiunea de rezervări este activă. „Pentru a fi aproape de noi şi, aşa cum sunteţi deja obişnuiţi, să aflaţi în timp real cum <devenim>, există o opţiune pe site: <se întâmplă acum la fierărie>. Pub Boem s-a construit sub ochii voştri, aţi văzut mereu ce se mai schimbă pe ici pe colo. Prin urmare, Talciocul Cultural va avea parte de ultimele retuşuri tot sub ochii voştri. Pe parcursul acestor patru ani de La Fierărie aţi fost alături de noi şi împreună am crescut. Știm că veţi fi alături de noi şi în noul proiect, creat pentru voi, proiect care vi se va descoperi cu ceva nou de fiecare dată când ne veţi fi oaspeţi. Dar ne dorim să deveniţi mai mult decât oaspeţi. Ne dorim şi vă invităm să faceţi parte din echipa noastră, cu bune şi cu rele, aşa cum i se cade unei familii”, au explicat reprezentanţii Pub Boem La Fierărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul Talcioc Cultural, La Fierărie.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proiectul Talcioc Cultural, La Fierărie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei