Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

La City Gallery

Expoziţia „Absolvent Art 2012”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a organizat joi, la City Gallery, în incinta Shopping City Suceava, vernisajul expoziţiei de pictură, arhitectură şi design „Absolvent Art 2012”.

 

52 de elevi etalează lucrările cu care s-au prezentat în faţa comisiilor de atestare

Expoziţia, care prezintă lucrările de atestare a competenţei profesionale ale absolvenţilor promoţiei 2012 - din clasele cu profil arhitectură / design şi artă plastică din cadrul Colegiului de Artă sucevean - oferă o imagine concludentă asupra nivelului de pregătire şi competenţei profesionale dobândite pe parcursul anilor de studiu.

Un număr de 52 de elevi (30 din clasa de arhitectură / design, la care a fost diriginte prof. Niculai Moroşan, şi 22 din clasa de artă plastică a prof. Iulian Asimionesei) etalează lucrările cu care s-au prezentat în faţa comisiilor de atestare, planşe-proiect şi machete de arhitectură, design de obiect - forme industriale şi design vestimentar (cu realizările lor practice), lucrări de pictură de dimensiuni diferite.

 

Regretul despărţirii de încă o generaţie

În calitate de gazdă, Mircea Petrariu, managerul general al Shopping City Suceava, a salutat „o acţiune tradiţională organizată la City Gallery”, acţiune prin care o nouă generaţie de elevi îşi prezintă lucrările de atestare.

Aşa cum a precizat directorul colegiului, prof. Marielena Pancu, sunt „lucrări elaborate”, lucrări care au fost evaluate şi pentru care elevii au primit certificatele care le atestă competenţa profesională.

Mulţumindu-le deopotrivă dascălilor, pentru „efortul depus în formarea acestor tineri”, şi absolvenţilor, care se vor îndrepta acum către facultăţile de profil, prof. Marielena Pancu şi-a manifestat regretul despărţirii de încă o generaţie.

Regret pe care l-au împărtăşit şi l-au mărturisit cu emoţie profesorii Niculai Moroşan, Puşa Pâslaru, Oana Chinchişan, precum şi câţiva dintre absolvenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţia „Absolvent Art 2012”.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Expoziţia „Absolvent Art 2012”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei