Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mar 2012 - Anul XVII, nr. 72 (4977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Teatru şi confesiuni despre viaţă şi artă, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Publicul sucevean este invitat pe 23 aprilie, la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, unde se va juca „Nimeni nu-i perfect”, o comedie romantică de Simon Williams, în româneşte de Mona Radu, a cărei regie este semnată de maestrul Radu Beligan. În distribuţie, actorii Silviu Biriş, Andreea Şofron, Ştefan Radof, Rodica Ionescu / Florentina Ţilea, Andreea Maria Popescu. Decorul este asigurat de Puiu Antemir, costumele - Irina Schrotter, ilustraţia muzicală - Ionuţ Ştefănescu.

„Nimeni nu-i perfect”, după cum spun cronicarii de teatru, „este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. Există, în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţă de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare”.

Biletele costă 60 de lei (50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Maestrul Radu Beligan, confesiuni despre viaţă şi artă

Maestrul Radu Beligan revine pe scena Casei de Cultură Suceava, luni, 7 mai, la ora 19:00, cu „Confesiuni despre viaţă şi artă”. La aproape 94 de ani, actorul îşi doreşte încă o întâlnire cu publicul din Suceava, căruia să-i împărtăşească gânduri sale. Cu experienţa celor 70 de ani în slujba artei, maestrul Beligan susţine că arta actorului se poate deprinde la şcoală (unele legi, unele reguli tehnice), dar că „misterul creaţiei îl poţi descoperi doar singur, foarte greu, de-a lungul a mulţi ani”. Pe parcursul confesiunilor despre viaţă şi artă, sucevenii vor putea urmări prin intermediul unui video proiector secvenţe din emisiuni televizate, fotografii sau fragmente de arhivă audio cu vocile şi reprezentaţiile unor mari actori români, alături de care a jucat maestrul Beligan.

Biletele costă 60 de lei (50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teatru şi confesiuni despre viaţă şi artă, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Teatru şi confesiuni despre viaţă şi artă, pe scena suceveană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei