Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umor fără frontiere

Festival internaţional de satiră şi umor, la Vama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cenaclul „Nectarie” din localitatea Vama, care funcţionează ca filială bucovineană a Academiei Libere „Păstorel” din Iaşi (aripa tânără şi vioaie a academiei ieşene), organizează în vara acestui an un Festival internaţional de satiră şi umor.

 

Festivalul va avea ca temă Lăcomia

Preşedintele de onoare al Cenaclului „Nectarie” din Vama, epigramistul Vasile Larco, membru senior al Academiei Libere „Păstorel”, ne anunţă că festivalul, care  se va desfăşura în intervalul 6 - 8 iunie, va cuprinde patru secţiuni (concurs de epigrame, de poezie umoristică, de proză scurtă umoristică şi de caricatură) şi va avea ca temă Lăcomia.
Directorul şi organizatorul acestui festival este medicul stomatolog Sorin Cotlarciuc, epigramist şi autor de cărţi umoristice.
Potrivit regulamentului festivalului, pot participa creatori de literatură satirico-umoristică şi caricatură de pretutindeni, cu excepţia celor din Suceava şi Iaşi.

 

Lucrările vor fi trimise până pe data de 15 mai 2012

Participanţii vor trimite: pentru concursul de epigrame - două epigrame cu tema dată şi trei epigrame cu teme libere alese de concurent; pentru secţiunea de poezie umoristică - o poezie cu tema dată şi două cu teme alese de concurent; pentru secţiunea de proză scurtă umoristică - un text de proză (maximum patru pagini A4 cu caractere Times New Roman 14, la un rând) pe tema dată şi o proză (aceleaşi condiţii) cu o temă aleasă de concurent; pentru concursul de caricatură - o lucrare cu temă dată şi alte trei pe teme libere alese de concurent.
Lucrările pentru secţiunile de concurs vor fi trimise până pe data de 15 mai 2012 în plic închis, cu motto şi cu datele de identificare secretizate, pe adresa: Dr. Cotlarciuc Sorin, str. Nicolae Grigorescu nr. 24, cod 727590, comuna Vama, jud. Suceava.
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0746.021.715, 0747.070.880, 0740.540.276.

 

Cele mai bune lucrări vor fi publicate în revista „Surâsul Bucovinei”

Se vor acorda premii pentru fiecare secţiune în parte. Invitaţii şi laureaţii secţiunilor festivalului vor fi anunţaţi în timp util, organizatorii asigurând masa şi cazarea pe durata desfăşurării manifestărilor. Transportul va fi asigurat de către participanţi.
Lucrările trimise nu se restituie şi nici nu sunt supuse unor eventuale dezbateri ulterioare premierii. Cele mai bune lucrări (premiate sau nu) vor fi publicate în revista „Surâsul Bucovinei”.
Manifestarea este sprijinită de Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Local şi Primăria Vama, Grupul de firme „Pieta” Iaşi, Asociaţia Turistică Vama,  PFIMM Suceava, Uniunea Epigramiştilor din România, Căminul Cultural Vama şi Muzeul Oului Vama - Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festival internaţional de satiră şi umor, la Vama.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festival internaţional de satiră şi umor, la Vama5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei