Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Se fac înscrieri

Festival internaţional de poezie şi epigrame

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poeţii şi epigramiştii suceveni mai au timp până la data de 31 decembrie a.c. să se înscrie pentru participarea la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Poezie şi Epigrame „Romeo şi Julieta la Mizil”, festival la care, aşa cum spun organizatorii, „pot participa tinerii români de orice vârstă şi de pretutindeni”.

 

Tema impusă, „Mizilul” - pentru o singură epigramă

Cei care doresc să participe la festivalul organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi de Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, festival care are două secţiuni (poezie şi epigrame), se pot înscrie pe site-ul www.romeojulietalamizil.ro sau prin poştă, pe adresa Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu”, str. N. Bălcescu nr. 131, Mizil, Prahova, cod 105800 - prof. Laurenţiu Bădicioiu, cu menţiunea „pentru <Romeo şi Julieta la Mizil>, ed. a V-a”.

Se vor trimite maxim patru poezii sau maxim patru epigrame, tema impusă, „Mizilul”, fiind pentru o singură epigramă.

Sugestii beletristice: Geo Bogza „175 de minute la Mizil”, I.L.Caragiale „O zi solemnă”, George Ranetti „Romeo şi Julieta la Mizil”.

Celelalte trei epigrame au tema liberă. Textele nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii (29.01.2012), iar un motto trebuie adăugat în Fişa de înscriere pentru ca numai ulterior jurizării concurentul să poată fi identificat.

Pentru cei care trimit materialele prin poştă, textele vor purta acelaşi motto, în plicul de corespondenţă introducându-se un plic închis care va avea  acelaşi motto, iar în interior va conţine fişa de înscriere cu datele personale ale concurentului.

 

Premierea va avea loc pe data de 29 ianuarie 2012, la Mizil

Premierea va avea loc pe data de 29 ianuarie 2012, la Mizil, în Sala de festivităţi a Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu”.

Premiile totale vor fi în valoare de 4.000 de lei; toţi participanţii şi profesorii îndrumători vor primi diplome şi adeverinţe de participare.

După premiere se va edita o antologie, care va cuprinde textele selectate ale concursului. Informaţii suplimentare: coordonator proiect - prof. Laurenţiu Bădicioiu - badicioiu_laurentiu@yahoo.fr sau www.romeojulietalamizil.ro - prof. univ. dr. ing. Corneliu Berbente - vicepreşedintele Clubului „Cincinat Pavelescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festival internaţional de poezie şi epigrame.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festival internaţional de poezie şi epigrame5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei