Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2011 - Anul XVI, nr. 265 (4863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cultural

Expoziţie de origami, la Grupul Şcolar Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Grupul Şcolar Dumbrăveni se va deschide mâine, la ora 14:00, o expoziţie de origami, sub genericul „Origami în culori verzi!”. Lucrările sunt realizate de elevi din şcoală, în cadrul „Clubului Origami”, care se inaugurează tot mâine, unde aceştia confecţionează diverse produse şi accesorii din hârtie, prin tehnica plierii hârtiei sau tehnica origami.

Sloganul Clubului este „Fii şi tu un mic artist Origami!”. Tot mâine, în deschiderea expoziţiei, elevi ai Grupului Şcolar Dumbrăveni vor arbora Steagul verde (ridicarea steagului pe catarg) – simbol al educaţiei pentru mediu, într-un cadru festiv, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai Primăriei Dumbrăveni, ai conducerii şcolii, precum şi reprezentanţi ai altor instituţii din judeţ. După cum ne-a explicat coordonatorul programului „Eco – Şcoală”, profesorul Romeo Bolohan, statutul de „Eco – Şcoală”, Steagul verde şi Drapelul verde au fost înmânate Grupului Şcolar Dumbrăveni într-un cadru festiv, la ediţia a XIII-a a Seminarului Naţional „Parteneriat în educaţia pentru mediul înconjurător”, desfăşurat la Hotel Word Trade Center din Bucureşti, pe 8 octombrie a.c.. „Cu această ocazie, eleva Gabriela Galan, din clasa a VII-a C, a primit Premiul de implicare excelentă în programul <Eco – Şcoală>, fiind pe primul loc din cei zece elevi premiaţi la nivel naţional”, a completat profesorul Romeo Bolohan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie de origami, la Grupul Şcolar Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziţie de origami, la Grupul Şcolar Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei