Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivalul „Grigore Vasiliu Birlic”

„Doi pe o bancă”, spectacol la Suceava şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni, care se va desfăşura în perioada 31 august – 4 septembrie, este inclus şi spectacolul extraordinar „Doi pe o bancă”, cu actori Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu, de la Teatrul „Nottara” Bucureşti. Regia şi scenografia spectacolului sunt semnate de Tudor Mărăscu.

Îndrăgiţii actori vor fi prezenţi pe scena suceveană duminică, 4 septembrie, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus deja în vânzare şi se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură. Un bilet costă 50 de lei sau 30 de lei pentru elevi, studenţi, pensionari.

Spectacolul „Doi pe o bancă” se va juca şi pe scena Casei de Cultură din Fălticeni, vineri, 2 septembrie, de la ora 19:00.

 

Workshop-uri

Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” debutează miercuri, 31august, la ora 9:00, la Casa de Cultură Fălticeni, cu o expoziţie de artă fotografică. În programul zilei mai sunt incluse workshop-uri, ”Tehnici de autocunoaştere” (laborator de cercetare a ştiinţelor omenescului) împreună cu un grup de studenţi de la UNATC Bucureşti şi participanţii la festival, urmat între orele 14:00 – 16:00 de un alt workshop: „Tehnici de lucru cu adolescenţii în arta actorului” (Teatrul, formă de educaţie şi autoeducaţie). Coordonator al acestor workshop-uri este actriţa Carmen Trocan.

Tot pe 31 august, de la ora 15:00, studenţii Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Hyperion” Bucureşti prezintă Recitalul de poezie „Preţul Fericirii”. În distribuţie: Loredana Benga, Monica Muşat şi Andreea Tănase. La ora 18:00, în aceeaşi locaţie (Casa de Cultură Fălticeni), UNATC Bucureşti prezintă spectacolul “Urmăreşte-mă” de Peter Chaffer. În distribuţie: Alexandra Buză şi Alina Badea, după care, de la ora 20:00, publicul va putea urmări piesa de teatru „Tigrul” de Muray Schisgall. În distribuţie: Andreea Tănase şi Dan Clucinschi.

 

Gala extraordinară a decernării premiilor

Pe 1 septembrie, la ora 9:00, debutează concursurile pe secţiunile „Interpreţi” (recitare poezie sau monolog) şi „Trupă de teatru”. La ora 19:00, Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” – Lugoj prezintă piesa de teatru “Haide, ucide-mă, dragoste!”. În distribuţie: Ileana Caprariu, Lăcrămioara Androni şi Ovidiu Decean.

Vineri, 2 septembrie, tot la Casa de Cultură Fălticeni, continuă concursurile la secţiunea „Trupă de teatru”, urmând ca seara, între orele 18:00-19:00, să se desfăşoare Gala extraordinară a decernării premiilor Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”.

În penultima zi de festival, la ora 10:00, este programată o excursie culturală pe „Drumul Coanei Chiriţa”, care va cuprinde o agapă la Complexul Duhovnicesc Nicolaus – Hreaţca şi vizitarea „Castelului de la Vultureşti”. La ora 19:00, Compania Teatrală „Draga Olteanu Matei” – Piatra Neamţ va prezenta spectacolul „Omul care a văzut moartea”.

Organizatorul Festivalului „Grigore Vasiliu Birlic” este Asociaţia Fălticeni Cultural, în parteneriat cu Primăria Fălticeni, Asociaţia „Grigore Vasiliu Birlic”, Muzeul „Ion Irimescu”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Ocolul Silvic Silva – Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Doi pe o bancă”, spectacol la Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Doi pe o bancă”, spectacol la Suceava şi Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei