Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesiunea a XXV-a

Clubul de lectură „Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor-Copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro, cu participarea Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” şi a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”, organizează astăzi, la ora 18:00, la biblioteca publică suceveană, a XXV-a sesiune a Clubului de lectură pentru copii “Prinţul Fermecat” şi a Cenaclului Scriitorilor-Copii sub genericul “Omul cu dinozauri”.
Din program: 1- Evoluţia omului şi a pământului: subiecte ce apar în literatura universală, pictură, muzică şi artă fotografică. Episodul Jurasic. Despre dinozaurii fericiţi; 2 - Atelier de scriere creativă: Dinozaurul şi Textul revrăjit; 3 - Copilăria la Putere - Critică şi trăznăi.
Coodonatoarea acţiunii este scriitoarea Angela Furtună.

Iniţiativa organizării Clubului de lectură pentru copii “Prinţul Fermecat” aparţine unui grup de părinţi conştienţi de faptul că Biblioteca Bucovinei reprezintă mediul ideal pentru a sădi în sufletele copiilor dragostea faţă de carte şi faţă de lectură, respectul pentru limba şi literatura română, precum şi interesul şi preţuirea faţă de culturile de altă limbă.
Lecturile publice pentru copii şi împreună cu aceştia constituie calea prin care obiceiul lecturii devine un mod de viaţă şi o îndeletnicire utilă şi plăcută pentru viitorul tânăr şi adult.
Poveştile copilăriei împărtăşite de copii şi de părinţi în Clubul de lectură vor sădi mai departe interesul faţă de carte, şcoală, educaţie.
Clubul de lectură pentru copii „Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor-Copii, precum şi promovarea acestora fac parte din Campania Bibliotecii Bucovinei şi a Consiliului Judeţean Suceava intitulată „România vorbită frumos”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul de lectură „Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor-Copii.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul de lectură „Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor-Copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei