Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 dec 2010 - Anul XV, nr. 286 (4577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia 2010

Salonul anual al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Cultural Bucovina, în colaborare cu “Muzeul Bucovinei “ Suceava, organizează „Salonul anual 2010 al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava”.

 

Sunt admise lucrări executate numai în cursul anului 2010

Salonul-concurs, care este deschis tuturor artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava (independenţi sau membri ai unor asociaţii / cenacluri artistice), se desfăşoară pe secţiunile pictură, grafică (excepţie făcând grafica umoristică pentru care este organizat în mod special „Salonul de Umor”), sculptură şi artă decorativă.

O condiţie fundamentală pentru admiterea la salon este obligativitatea prezentării de lucrări executate numai în cursul anului 2010, condiţie impusă de tipărirea catalogului “Anualei 2010” şi de acordarea premiilor anuale de către Centrul Cultural Bucovina.

 

Data limită, 17 decembrie a.c.

Artiştii amatori pot participa cu lucrări la una sau la mai multe secţiuni, numărul maxim de lucrări pentru fiecare secţiune fiind de două. Lucrările de grafică trebuie prezentate obligatoriu înrămate, sub sticlă.

Lucrările (însoţite de o fotografie color actuală a artistului, precum şi de un CV artistic sintetic, de max. zece propoziţii dactilografiate la 1,1/2 rânduri, datele solicitate fiind necesare pentru alcătuirea catalogului ce urmează a fi tipărit şi lansat cu prilejul ediţiei următoare, din anul 2011) vor fi predate la sediul Centrului de Creaţie Suceava, str. Universităţii nr.48, parter, până la data limită de 17 decembrie a.c.( când lista participanţilor se închide, din considerente tehnice privind conţinutul şi realizarea afişului manifestării).

 

Trei premii pentru fiecare secţiune, premiu de debut şi Premiul Opera Omnia

Organizatorii acordă câte trei premii la fiecare dintre cele patru secţiuni, la care se mai adaugă câte un premiu pentru debut, precumşi Premiul Opera Omnia,acordat unui artist amator cu îndelungată şi prodigioasă activitate plastică.

Responsabilitatea ierarhizării valorice a lucrărilor, precum şi desemnarea premianţilor revine unui juriu competent, alcătuit din personalităţi marcante ale artei plastice profesioniste din judeţul nostru.

Rămâne la latitudinea juriului de a acorda toate premiile sau de a redistribui, în cazul neacordării unor premii, sumele respective, în limita sumei totale prevăzute pentru fondul de premiere.

 

Vernisaj şi festivitate de premiere

Vernisajul expoziţiei cu lucrările salonului şi festivitatea de premiere sunt programate pentru ziua de 22 decembrie 2010, ora 14:00, în galeria de la etajul Muzeului de Istorie din Suceava. Lucrările vor fi expuse până în a doua jumătate a lunii ianuarie a anului 2011. Orice modificare de program va fi adusă, în timp util, la cunoştinţa participanţilor.

Lucrările premiate rămân în proprietatea organizatorilor care au alocat sumele pentru premii şi catalog. Înscrierea şi predarea lucrărilor pentru salon, în limitele de timp prevăzute, presupune acceptarea condiţiilor impuse prin regulamentul de participare. Persoane de contact: referent Corina Scîntei (tel. 0230-530.126, corinascintei@yahoo.com) şi cons. art. Mihai Pânzaru-PIM(tel.0744-161.174 şi  0723-251.600, mihaipanzarupim @ gmail.com).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul anual al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul anual al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei