Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 nov 2010 - Anul XV, nr. 262 (4553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Expoziţia „Mineralia”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La parterul Muzeului de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava s-a deschis expoziţia „Mineralia”, care prezintă şi oferă spre vânzare publicului, în perioada 5-7 noiembrie a.c., mostre mineralogice şi bijuterii unicat din pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar.

 

O gamă extrem de variată de cristale şi pietre semipreţioase

Expoziţia cu vânzare, organizată de o firmă băimăreană care prelucrează cristale minerale şi realizează bijuterii şi obiecte unicat, etalează o gamă extrem de variată de cristale şi pietre semipreţioase, colecţii cu eşantioane minerale, geme, fosile, diverse obiecte de podoabă şi produse ornamentale din piatră.

Publicul sucevean, dar şi colecţionarii pasionaţi au posibilitatea de a admira şi cumpăra geode de ametist sau citrin, cristale de cuarţ, lemn silicifiat, rodocrozit, opal, lizardit, jad, lapis lazuli, malachit, onix, jasp, acvamarin, calcedonie, turmalină, turcoaz, coral, perle.

Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, cuarţ roz din Madagascar, jad din China sau Canada, turcoaz din America de Nord, agate din Mexic, lapis lazuli din Afganistan, opal din Australia, malachit din Congo, azurit din Maroc, scoici din Noua Zeelandă , lemn silicifiat, calcedonie, jasp, agat, lizardit sau diverse flori de mină (stibină, calcit, cuarţ, etc.) din România.

 

Obiectele de podoabă, eşantioane de colecţie, obiecte ornamentale

Obiectele de podoabă, cercei (10 lei), inele cu pietre zodiac (5 - 10 lei), medalioane (100-140 lei), coliere (15-90 lei), dar şi eşantioane de colecţie (de la cele de apofit şi stilbit din India - 100 lei, la cele de cuarţ, ametist sau citrin - 20 până la 50 lei), dar şi figurine din jasp (elefanţi, rinoceri, iepuraşi, bufniţe, broaşte ţestoase - 25 lei) sau casete şi scrumiere (80 lei) din amonit (calcar negru) pot fi achiziţionate până duminică inclusiv, programul zilnic de vizitare fiind între orele 10:00 -19:00, iar taxa de intrare de numai de un leu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţia „Mineralia”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Expoziţia „Mineralia”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei