Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2010 - Anul XV, nr. 196 (4487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Cartea viitorului" de Cecilia Ahern a apărut la editura All

Volumul "Cartea viitorului" de Cecilia Ahern, o poveste despre cum viaţa unei femei se schimbă, pe neaşteptate, în urma unei descoperiri neobişnuite, a apărut, recent, la editura All, informează site-ul instituţiei.

"Cartea viitorului" spune povestea Tamarei Goodwin, care a avut mereu tot ce şi-a dorit. A crescut într-o vilă luxoasă, cu plajă privată, un dressing cu haine de firmă, pat cu baldachin şi propriul jacuzzi. Când, pe neaşteptate, tatăl ei moare, viaţa Tamarei şi a mamei sale se schimbă dramatic. Îngropate în datorii, ele sunt nevoite să se mute la ţară, într-o căsuţă aflată în curtea castelului Kilsaney. Într-o bună zi, un autobuz cu o bibliotecă ambulantă trece pragul domeniului. Privirea Tamarei cade asupra unui volum legat în piele, cu lacăt şi încuietori aurite. Ceea ce descoperă acolo îi taie răsuflarea şi îi zguduie lumea din temelii.

"Cartea viitorului" este un volum plin de suspans şi de mister, care vorbeşte cu delicateţe despre dragoste şi prietenie.

Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul "P.S. Te iubesc", care a înregistrat un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de ţări şi ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank şi Gerald Butler în rolurile principale.

În limba română, la editura All, din cărţile semnate de Cecelia Ahern au fost publicate: "P.S. Te iubesc", "Suflete pereche", "Prietenul nevăzut", "Mulţumesc pentru amintiri", "Dispăruţi fără urmă", "Cadoul" şi "Cartea viitorului".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Cartea viitorului" de Cecilia Ahern a apărut la editura All.
 Vizualizări articol: 649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Cartea viitorului" de Cecilia Ahern a apărut la editura All0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei