Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Varujan Vosganian lansează astăzi „Cartea şoaptelor”, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala „Tisa” din complexul hotelier Best Western Bucovina din Gura Humorului găzduieşte astăzi, la ora 17:00, evenimentul lansării volumului „Cartea şoaptelor” scrisă de Varujan Vosganian.
Evenimentul, organizat sub egida Primăriei Gura Humorului de către instituţiile culturale locale (Biblioteca Orăşenească, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina şi Casa de Cultură), le va prilejui participanţilor o întâlnire cu autorul celei mai apreciate cărţi de anul trecut (volum care a fost premiat de Revista „România literară” şi Fundaţia „Anonimul” cu Premiul „Cartea anului 2009”).
Cartea lui Varujan Vosganian, senator şi vicepreşedinte al Uniunii Scriitorilor din România, considerată de criticul literar Nicolae Manolescu ca fiind “o carte ieşită din comun”, este “o extraordinara frescă bântuită de sentimentul tragic al istoriei” (Eugen Negrici).
La numai trei luni de la apariţie, editura spaniolă PreTextos (care a mai publicat autori români de prestigiu, între care Mihail Sebastian şi Panait Istrati) a cumpărat dreptul de publicare a cărţii în limba spaniolă.
La lansarea volumului, la care se vor rosti alocuţiuni susţinute de către primarul municipiului, ing. Marius Ioan Ursaciuc, prof. Armanda Manuela Andrieş şi directorul instituţiei muzeale locale, prof. Elvira Romaniuc, vor participa şi vor ridica o serie de întrebări generate de lectura cărţii membrii Cercului literar „Deveniri” de la Colegiul “Alexandru cel Bun”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Varujan Vosganian lansează astăzi „Cartea şoaptelor”, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Varujan Vosganian lansează astăzi „Cartea şoaptelor”, la Gura Humorului2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei