Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XX-a

Salonul Internaţional de Umor de la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Cultural Bucovina (prin secţiile Şcoala de Arte „Ion Irimescu” şi Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale) împreună cu Complexul Muzeal Bucovina (CMB) organizează în această toamnă cea de-a XX-a ediţie a Salonului Internaţional de Umor de la Suceava.

 

Tema impusă: „Ghinion”

Salonul-concurs, care este deschis participării atât debutanţilor, cât şi caricaturiştilor consacraţi, se desfăşoară pe două secţiuni: caricatură (fără cuvinte) şi bandă desenată umoristică.
Potrivit Regulamentului de participare, formatul lucrărilor (se acceptă maximum două lucrări semnate de acelaşi autor) este acelaşi pentru ambele secţiuni (A4 - 21,0 x 29,7 cm), alb-negru sau color.
Tema impusă este „Ghinion”, iar termenul de expediere pe adresa Centrul Cultural Bucovina - Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Str. Universităţii, nr. 48, cod 720228, Suceava (cu specificaţia „Pentru Salonul de Umor”) este de 15 octombrie a.c. (data poştei) sau 20 octombrie a.c. prin e-mail la adresele: culturatraditionala@suceava.astral.ro sau mihaipanzarupim@gmail.com

 

Premii

Se vor acorda următoarele premii: Premiul „Nicolae Claudiu” (în valoare de 1.000 lei) pentru cea mai bună caricatură realizată de un concurent din afara judeţului Suceava; Premiul „Constantin Sofroni” (în valoare de 500 lei) pentru cea mai bună caricatură realizată de un concurent nedebutant din judeţul Suceava şi Premiul de debut (în valoare de 100 lei) la secţiunea juniori.
Şcoala de Arte „Ion Irimescu” oferă pentru cea mai bună bandă desenată Premiul „Pompiliu Dumitrescu” (în valoare de 500 lei).
Pentru informaţii suplimentare - persoane de legătură: referent Corina Scîntei (tel. 0230/530126), cons. art. Mihai Pînzaru-PIM (tel. mob.: 0744/161.174 sau 0723/251.600).

 

Vernisaj şi catalog dublu, cu lucrările ediţiilor 2007 şi 2008

Vernisajul Salonului şi festivitatea de acordare a premiilor vor avea loc pe data de 2 noiembrie a.c., la ora 12:00, la galeria de la etajul Muzeului de Istorie, odată cu desfăşurarea Festivalului de Umor „Bucovina”, care mai circumscrie un concurs de graffiti şi un concurs de grafică umoristică (organizat şi finanţat de CMB Suceava) având ca temă „Gripa”.
Cu prilejul acestei ediţii jubiliare a Salonului Internaţional de Umor de la Suceava va fi lansat şi catalogul dublu, cuprinzând lucrările ediţiilor 2007 şi 2008, catalog pe care-l va primi gratuit, prin colet poştal, fiecare concurent admis în concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Internaţional de Umor de la Suceava.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Salonul Internaţional de Umor de la Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei