Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2009 - Anul XIV, nr. 8 (3994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare de carte

„Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Biblioteca I.G. Sbiera din Suceava va avea loc, joi, 15 ianuarie, la ora 14:00, lansarea cărţii „Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor”, semnată de arhimandritului Timotei Aioanei, Mare Eclesiarh al Catedralei patriarhale din Bucureşti.

„Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor” este o carte despre oamenii şi locurile în care arhimandritul Aioanei a copilărit şi unde a fost captivat de slujirea altarului. Volumul a apărut la editura Muşatinii în acest an, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

„Evocările părintelui Arhimandrit Timotei Aioanei sunt pătrunse de mângâierea, căldura şi patosul duhovnicului sfătuitor, înţelept şi apropiat de credincioşii lui. Îşi aduce aminte de aceşti semeni ai săi de la Fălticeni şi, prin amintire, se întoarce pe tărâmul cel anteic”, este de părere „cronicarul inimii”, scriitorul Grigore Ilisei.

Noua apariţie editorială este alcătuită din evocări ale unor personalităţi bisericeşti şi culturale dintr-o regiune apreciată pentru frumuseţea locurilor şi pentru bogăţia spirituală a oamenilor de acolo.

Tot joi, la ora 17:00, volumul de carte „Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor”, semnat de Timotei Aioanei, cunoscut deja în lumea literară ca scriitor memorialist, va fi lansat şi la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” .

Printre invitaţii la această primă manifestare găzduită în acest an de muzeul fălticenean se numără preot prof. dr. Vasile Nechita, scriitorii Grigore Ilisei, Ioan Holban, Doina Cernica, Cătălin Ciolca şi Grupul „Balada” condus de Maria Tănasa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor”.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
„Aduceri aminte despre oameni şi locuri din ţinutul Fălticenilor”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei