Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iul 2008 - Anul XIII, nr. 162 (3843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zilele Humorului

„Festivalul festivalurilor în inima Bucovinei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele Humorului, care se desfăşoară începând de joi, debutând cu Festivalul Naţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală „Doină, doină, cântec dulce”, au continuat ieri cu festivitatea de deschidere a Festivalului Naţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor la...Gura Humorului”.

 

Festival internaţional 100% din anul 2010

Festivalul are încă o titulatură derutantă, întrucât de două ediţii secţiunea de caricatură a căpătat o alură internaţională (numai în acest an, la cea de-a XVIII-a ediţie, ediţia maturităţii, participă în concurs 66 de caricaturişti din toate continentele lumii, mai puţin Antarctica), iar din anul 2010, aşa cum au spus organizatorii, se va internaţionaliza şi secţiunea de literatură.

Zilele Humorului, un veritabil carusel de manifestări, care oferă publicului concerte şi spectacole, expoziţii, lansări de carte, aleea artiştilor, târgul meşteşugarilor, balul gospodarilor, parada portului popular, expoziţie canină, concurs gastronomic, demonstraţii aviatice şi de paraşutism, manifestări care se vor încheia duminică, la miezul nopţii, cu foc de artificii şi inaugurarea fântânii arteziene din centrul oraşului, se circumscriu sintagmei formulate cu câţiva ani în urmă de primarul Marius Ursaciuc: „Festivalul festivalurilor în inima Bucovinei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Festivalul festivalurilor în inima Bucovinei”.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
„Festivalul festivalurilor în inima Bucovinei”4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De neinteles trimis de
(12 iul 2008, 16:04:10
De neinteles de ce primarul Ursaciuc concentreaza toate activitatile in perimetrul din zona Best Western si nu organizeaza actiuni de mare amploare si in Arinis. In spatiul acesta, mult prea stramt pentru spectacole mari, devine din ce in ce mai putin confortabila vizionarea unor spectacole, mai ales cand prezenta sutilor si a tiganilor este din ce in ce mai numeroasa; bine ar fi ca cei ce vor sa asiste la concerte sa nu fie nevoiti sa stea in fumul gratarelor, printre tarabele negustorilor si mesele berarilor, acest loc sa fie destinat manifestarilor gen discoteca. Mare pacat ca nu are in vedere transferul unor activitati de amploare in Arinis, daca acest parc mai este al orasului! Nu stiu de ce creeaza impresia ca vrea sa ascunda acest parc de ochii publicului pentru a-l face uitat!
2.   Punct de vedere trimis de
(12 iul 2008, 18:15:16
POATE CA AVETI CEVA DREPTATE...Dar...in zona Arinis este santier,se lucreaza la proiectul POPAS,ce consta in amenajarea parcului,dotarea cu piscine,zone de agrement,partia de schi,etc..Este program european in executie,valoreaza cateva milioane de euro(cel mai mare proiect pe infrastructura turistica din Romania).Nu era loc pana acum.Daca ati fi fost mai atent ati fi sesizat cand primarul a anuntat ca se spera mutarea manifestarilor in Arinis chiar de anul viitor.Asa ca va va face pe plac.NU-L ASCUNDE,IL VA PUNE IN VALOARE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei