Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


O invenţie utilă pentru fascistul Mazăre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Thomas Edison a inventat becul electric care ne luminează calea în viaţă, George Stephenson a ieşit la interval cu locomotiva cu aburi care a zeflemisit trăsura, Graham Bell a scornit şi el cutia cu pălăvrăgeală la distanţă, telefonul. Oamenii din soiul rar al acestora, cu multe şi foarte folositoare furnicături pe creier, merită întreaga admiraţie şi recunoştinţă planetară, întrucât au muncit pe sponci ca să ne simplifice viaţa, să ne-o facă mai confortabilă, pe alocurea chiar mai frumoasă. Miliarde de oameni s-au folosit, se folosesc şi se vor folosi de roadele geniului lor, chiar dacă prostimea necunoscătoare îi zeifică meteoric mai mult pe Cristiano Ronaldo şi pe Kaka, decât pe ei.

Şi ţara noastră îşi are marii inventatori, mai mici şi mai mari, cu care s-ar cuveni să se mândrească. Doi dintre aceştia sunt primarul din Râmnicu Vâlcea şi anexa lui, viceprimarul, doi oameni destoinici, care au inventat puşcăria pentru primarii şi viceprimarii marilor oraşe. Până la ei, acest vis al poporului român părea o simplă glumă pe hârtie; dar dacă, peste ani şi ani, primarii şi viceprimarii se vor răci cu nonşalanţă după gratii, spre cei doi va trebui să ne îndreptăm recunoştinţa. E o invenţie care îşi cerea cu putere dreptul de a se ivi pe lume, dovadă că, aproape imediat, primarul Craiovei a ales şi el să-i testeze parametrii tehnici; iar noi sperăm că nea Solomon se va fideliza şi va deveni un client statornic al acestui produs nou pe piaţă: detenţia pentru primari şi viceprimari.

În curând, puşcăria va deveni un bun de larg consum pentru primarii şi viceprimarii din România. Priviţi ce mulţi sunt cei care aşteaptă cuminte, în spatele edilului-şef vâlcean şi-al celui craiovean, pentru a îmbrăca tricoul cu dungi! Te uiţi şi măsori cu ochiul o coadă lungă, foarte lungă, mai lungă decât a unei comete. Zăreşti acolo, aşteptându-şi rândul, pacienţi statornici ca Nichita – fostă damă de companie a lui Geoană, ca fascistul Mazăre, arădeanul Falcă sau purtătorul de fes îmbâcsit din Piatra Neamţ.

Uşor, băieţi, n-are rost să vă îmbulziţi! Avem puşcărie pentru toată lumea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O invenţie utilă pentru fascistul Mazăre.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
O invenţie utilă pentru fascistul Mazăre4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei