Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 57 (8281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Colțul cititorului

Cadre didactice de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, într-un program Erasmus+ în Laval, Franța

Cadrele didactice de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava au participat, în perioada 27 februarie - 4 martie 2023, la un stagiu de formare profesională, în cadrul programului Erasmus+ “Perfecționarea personalului din învățământul special din județul Suceava în instituții similare din străinătate”, proiect pentru mobilități în domeniul educației școlare în Franța,la unități școlare din Laval.

S-au deplasat în această mobilitate inspectorul școlar pentru învățământul special al IȘJ Suceava, profesor psihoterapeut Ciprian Manolache, director adjunct profesor istorie-geografie Elena Mihaela Moroșan, profesor psihoterapeut Nicoleta Croitoriu, consilier educativ, profesor limba engleză Raluca Pintilie, profesor inginer Cristina Teodorovici, cadre care au participat la un stagiu de formare profesională în domeniul educației incluzive.

În cadrul programului, pe lângă cadrele didactice de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, au participat și 5 cadre didactice de la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” Rădăuți.

Reprezentanții suceveni au participat la activităţile planificate în cadrul celor două unități școlare stabilite, respectiv Liceul ROBERT BURON, din Laval, Franța, și Colegiul JACQUES MONOD, din Laval, Franța.

Conform programului, paşii ne-au fost purtaţi prin unitățile școlare incluse în proiect, asociațiile de profil, Primăria Laval înfrățită cu Primăria Sucevei, școli primare și colegii gimnaziale, precum și grădinițe cu profil incluziv, familiarizându-ne cu elemente de educație, cultură şi civilizaţie franceză.

,,Mobilitatea în Franța şi-a atins scopul prin realizarea obiectivelor, însușirea unor metode, tehnici şi programe noi și variate, facilitând un schimb real de experienţă la nivel profesional și cultural între cele două țări partenere. Nu întâmplător activităţile s-au încheiat într-un mediu prietenos, la sediul asociațiilor, zi care a venit ca o răsplată pentru întregul efort depus de fiecare echipă din proiect. Am plecat din Franța cu speranţa revederii şi a continuării proiectului, iar visul nostru s-a materializat, proiectul încheindu-se cu frumoase prietenii, colaborare şi cooperare”, a completat participantul la mobilitate, profesor psihoterapeut Nicoleta Croitoriu de la CSEI Suceava.

Mulțumiri alese Consiliului Județean Suceava, pentru oportunitate, sprijin și colaborare!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadre didactice de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, într-un program Erasmus+ în Laval, Franța.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadre didactice de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, într-un program Erasmus+ în Laval, Franța0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei