Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 235 (8152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Socializare, sprijin financiar oferite de Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava - 1 octombrie 2022

Cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor vârstnice, Asociația C.A.R. Pensionari Suceava a organizat un eveniment festiv la data de 02.10.2022 la Salonul Restaurant Balada, la orele 13.00, eveniment la care au participat peste 400 de membri. S-au acordat diferite atenții speciale, cadouri și a fost organizată o tombolă. O perfectă stare de recreere, veselie, dans și socializare pentru participanți. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către cei care ne sponsorizează și ne ajută la acest eveniment: Farmacia Catena,Intermedia TV Suceava, Hotelul Balada Suceava.În perioada ianuarie-septembrie 2022, numărul membrilor care au beneficiat de ajutoare bănești nerambursabile a ajuns la 1611, cu o valoare de 542.392 lei, urmașii legali ai membrilor decedați primesc din partea ACAR Pensionari Suceava ajutoarele de deces cuvenite, care se calculează în funcție de vechimea în ani, ca membri ai Casei, a persoanelor decedate și de contribuția lunară depusă de acestea cât timp s-au aflat în viață.Totodată, se restituie urmașilor și sumele care au fost depuse de membrii respectivi cu titlu de cotizații lunare. 

Membrii Casei beneficiază de servicii medicale competente gratuite și la prețuri reduse, cum ar fi: verificarea tensiuni arteriale, EKG, oscilometrie, gratuite, precum șiGlicemie, Colesterol, Trigliceride. În primele 9 luni, un număr de 1289 membri ai Casei au beneficiat, în mod gratuit sau parțial subvenționate, de servicii medicale efectuate.

Frizeriile aparținând A CAR Pensionari Suceava, care funcționează în trei locații, continuă să ofere servicii de calitate și la prețuri mai mici față de tarifele practicate de unitățile similare din municipiul Suceava. Numărul clienților care au beneficiat de serviciile de frizerie a fost în aceeași perioadă de 4825.Împrumuturile rambursabile se acordă începând din luna sau chiar din ziua înscrierii ca membru, cu dobânzi mici, dar fără comisioane sau alte costuri suplimentare. Valoarea împrumutului poate fi de maxim opt ori fondul social depus; restituirea împrumuturilor se face în cel mult 6-48 de rate lunare consecutive. Se acordă și împrumuturi prin refinanțare, sumele nerestituite din împrumuturile anterioare reținându-se din noul împrumut făcut prin refinanțare, precum și majorarea fondului social. Astfel la ACAR Pensionari Suceava, în perioada ianuarie- septembrie 2022, un număr de 6207 de membri ai Asociației au beneficiat de împrumuturi rambursabile, în valoare de peste 40 milioane lei,iar 828 de persoane au acceptat să devină membrii ai Asociației C.A.R. Pensionari Suceava în aceiași perioadă.  Pentru deservirea celor 31000 de membri, activitatea casei se desfășoară la un nr. de 30 puncte de lucru din județ, din care patru în municipiul Suceava și 3 puncte în județul Botoșani, cu un nr. de 51 salariați cu contracte individuale de muncă de muncă.

Consiliul Director, precum și salariații Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor vor acționa neabătut pentru buna funcționare a modalităților de ajutorare și întrajutorare aflate în derulare, pentru găsirea și promovarea unor noi mijloace de sprijinire a membrilor casei.

CONSILIUL DIRECTOR

PREȘEDINTE

CEZAR TELESCU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Socializare, sprijin financiar oferite de Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava - 1 octombrie 2022.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Socializare, sprijin financiar oferite de Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava - 1 octombrie 20220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu legume la cuptor Ingrediente:Crap porționat 300 - 350gCeapă 1,5 kgArdei gras roșu și alb 1 kgMorcov 0,5 kgȚelină 0,5 kgCartofi albi 1 kgVerdeață (leuștean, mărar, pătrunjel) Mod de preparareCrapul eviscerat se sărează și se condimentează după care se dă prin... Citeşte