Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 81 (7998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Club Rotary Fălticeni sprijină activitățile desfășurate la Clubul Copiilor Fălticeni

La Clubul Copiilor Fălticeni funcționează, an de an, cercuri diverse și atractive pentru copii, cercuri cu profil cultural-artistic sau tehnico-științific și sportiv, coordonate deopotrivă de profesori dedicați misiei lor. Un astfel de cerc este și Cercul de Karting/Aeromodele. Coordonat de către prof. Corbu Constantin, în anul școlar 2021-2022 Cercul de Karting/Aeromodele funcționează cu cinci grupe de avansați și începători, 90 de copii fiind interesați de activitățile deosebit de atractive și incitante desfășurate săptămânal.

În orașul Fălticeni există oameni conștienți de faptul că doar dacă avem copii educați și bine pregătiți, viitorul nu poate fi altfel decât promițător. Sub mottoul ,,Împreună susținem performanța’’, Club Rotary Fălticeni sprijină școlile din orașul nostru prin diferite donații deloc neglijabile, donații costisitoare de care se bucură și elevii înscriși la cercurile care funcționează în cadrul Clubului Copiilor Fălticeni.

De curând, Club Rotary Fălticeni a donat Cercului de Karting/Aeromodele un Kart Junior cu motor Rotax 125 cmc în valoare de 6.100 euro. Este vorba despre un kart având un motor cu o putere de 17 kw/23 cp at 8.500 rpm, cuplu maxim 19 Nm at 8.500 rpm, cilindru de Junior Max fără power valve. Acest kart având o greutate de 23 kg cu tot cu accesorii (filtru aer, carburator, pompă combustibil, tobă de eșapament, radiator, baterie, suport baterie, bobină și cablaj electric) și o lungime de 1800 mm este atracția și bucuria copiilor, după cum mărturisește prof. Corbu Constantin, care aduce calde mulțumiri Clubului Rotary Fălticeni, în numele tuturor elevilor care vor beneficia de această achiziție.

Lenuța Rusu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Club Rotary Fălticeni sprijină activitățile desfășurate la Clubul Copiilor Fălticeni.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Club Rotary Fălticeni sprijină activitățile desfășurate la Clubul Copiilor Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei