Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiectul european AR_STEAMapp, la debut

Timp de două zile, 24 și 25 martie, prof. Elena Hreciuc, coordonator proiect, și prof. Narcisa- Mariana Tcaciuc au participat la prima întâlnire (Kick-off Meeting) a proiectului european AR-STEAMapp la Facultatea de Educație a Universității din Burgos și la Stația de Știință și Tehnologie. Acest proiect a fost selectat de Serviciul Spaniol SEPIE pentru Internaționalizarea Educației și de Uniunea Europeană în cadrul Programelor Erasmus+ 2021.Proiectul AR-STEAMapp abordează provocarea de a îmbunătăți predarea disciplinelor STEAM la grupa de vârstă de 12 până la 16 ani, proiectând o modalitate inovatoare de a stabili legături între disciplinele STEAM într-un mod semnificativ și viabil cu contextul educațional prin dezvoltarea unei aplicații de realitate augmentată care să conecteze disciplinele STEAM folosind patrimoniul cultural european relevant.Pentru a aborda acest proiect complex este nevoie de o echipă multidisciplinară. La această primă întâlnire au participat specialiști în Realitatea Augmentată, Didactica Științei, centre educaționale și universități din Spania, România, Turcia și Portugalia: Arnavutkoy Korkmaz Yigit Anadolu Lisesi (Turcia) S-Colégio Luso-Francês (Portugalia), Școala Gimnazială Ion Creangă Suceava (România), Universitatea Burgos(Spania) și Kveloce (Spania). Obiectivul principal al acestei întâlniri a fost asumarea activităților și programarea următoarelor progrese ale proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul european AR_STEAMapp, la debut.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul european AR_STEAMapp, la debut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei