Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 251 (7863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toamna se numără dovlecii la grădinițele “Așchiuță” și “Albinuța” din Suceava

Grădinițele cu Program Prelungit ,,Așchiuță” și  ,,Albinuța” din Suceava, director, prof. Vieriu Dorina, au sărbătorit, joi, 21 octombrie 2021, anotimpul roadelor bogate, printr-o expoziție – concurs, sub genericul ,,DOVLEACUL FERICIT”.

La acest spectacol vizual, oferit de armonia culorilor de toamnă, au participat 11 grupe de preșcolari, cu un efectiv de aproximativ 251 de copii, dar și părinții acestora, care s-au implicat temeinic în activități practice, specifice grădiniței, de decorare a dovlecilor de toate felurile. 

Dovlecii au fost pictați, sau decorați cu măiestrie, părinții dând dovadă de o deosebită implicare, iar cei mici, de multă creativitate în alegerea personajelor în care i-au trasformat. Astfel, odată aduși la grădiniță, dovlecii au pavoazat curțile celor două instituții, într-o expoziție atent amenajată în decor floral sau rustic-autumnal, sub îndrumarea cadrelor didactice din cele două grădinițe Tatiana-Livia Apetrei, Lenuța Bejenariu, Ioana-Teodora Ciubotariu, Safta Darabă, Romina Elena David, Simona Ionela Diaconița, Lucica Duda, Anișoara Florea, Luiziana Fodor, Andreea-Mihaela Gherasim, Andreea Holca, Iustina Petrașuc, Rafaela Mihalescu, Cornelia Nichifor, Larisa Preluca, Alina Sadoveac, Monica Stamate, Alina-Iuliana Tcaciuc, Natalia Iuliana Wierzbinschi, Dana Zaharia.

Exponatele au fost jurizate de educatoarele grupelor, care au premiat fiecare dovleac în parte, acordându-le titluri de excelență, de la ,,CEL MAI SIMPATIC”, sau ,,CEL MAI COLORAT” dovleac, la ,,CEL MAI ORIGINAL” sau ,,CEL MAI FERICIT” dovleac.

A urmat, apoi, festivitatea de premiere a copiilor, care au primit, cu toții, diplome de participare la concursul ,,Dovleacul fericit”.

La plecarea copiilor acasă, părinții au avut ocazia să viziteze expoziția, mărturisind că prin această activitate, au retrăit cu bucurie momente din copilăria lor, când sculptau dovlecii, la rândul lor, împreună cu părinții. 

Expoziția - concurs ,,Dovleacul fericit” a dat, astfel, ocazia părinților să petreacă un timp de calitate împreună cu copiii lor, ceea ce a condus la un parteneriat fructuos între grădiniță și familie.

Activitatea face parte din calendarul activităților educative și în parteneriat grădiniță-familie de la G.P.P. ,,Așchiuță” și G.P.P. ,,Albinuța” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toamna se numără dovlecii la grădinițele “Așchiuță” și “Albinuța” din Suceava.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toamna se numără dovlecii la grădinițele “Așchiuță” și “Albinuța” din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei