Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2020 - Anul XXV, nr. 56 (7361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor de la Școala nr. 4 Suceava

Pentru al doilea an consecutiv, clasele din ciclul primar de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava au desfășurat activități în cadrul campaniei interjudețene de igienă orală ”Spune NU cariilor!”, ediția a IV a.

Inițiatorul acestei campanii este GPN ”Țăndărică”, care, împreună cu instituții școlare din județele Botoșani și Suceava, au evidențiat importanța unui comportament adecvat de igienă orală și păstrarea acestui obicei de-a lungul întregii vieți.

La nivelul Școlii Gimnaziale nr.4 s-au desfășurat 8 activități. Coordonatorul campaniei a fost consilier școlar Întorsură Ramona Olimpia, reprezentant al Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Suceava, care împreună cu echipa de proiect alcătuită din cadrele didactice din Școala Gimnazială Nr.4 Suceava, director prof. Bobric Petronela, prof.înv.primar Maftei Felicia, învățător Gontariu Ioana Andrada, prof. Marchitan Monica, prof.înv.primar Jescu Paula, prof.înv.primar Voroniuc Oltița, prof.înv.primar Miron Crina, prof.înv.primar Mazilu Mirela Florentina, prof.înv.primar Corneanu Simona și prof. Screpnic Angela au atras atenția celor mici asupra necesității şi importanţei periajului dentar și asupra îngrijirii corecte a dinților pentru a-i încuraja să adopte un comportament sănătos în vederea menţinerii sănătăţii orale.

 Activitățile au fost variate și au avut obiectivul de a răspunde nevoilor copiilor și de a crea deprinderi sănătoase: Sănătatea dinților, o prioritate!, Dințișor curat, demn de invidiat!, Dinți frumoși, copii sănătoși , Prietenii lui Dințișor , Fără carii! , Probleme dentare ale vârstei, Un zâmbet sănătos pentru fiecare!, Un zâmbet frumos cu dinți sănătoși .

S-a remarcat, de asemenea, implicarea cu profesionalism a doctorului stomatolog Daniela Gheorghiță, Cabinetul școlar dentar nr. 5, din incinta școlii, care a explicat elevilor importanța igienei orale pentru sănătatea întregului organism.

„Prin activitățile derulate s-au urmărit consolidarea unei bune comunicări între medicul stomatolog și elevi, însușirea normelor de igienă orală, formarea și consolidarea unor atitudini sănătoase”, a fost mesajul organizatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor de la Școala nr. 4 Suceava.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor de la Școala nr. 4 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei