Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Schools United by Science”, la Liceul Tehnologic ,,Mihai Eminescu” Dumbrăveni

 În luna decembrie, a avut loc prima reuniune transnațională de proiect din cadrul parteneriatului strategic „Schools United by Science” (contract numărul 2019-1-RO01-KA229-063097_1), care se derulează sub egida programului Erasmus+ al Uniunii Europene. Întâlnirea a avut loc la Liceul Tehnologic ,,Mihai Eminescu” din Dumbrăveni și a reunit coordonatori și cadre didactice din cele șase țări partenere în proiect ( România, Turcia, Lituania, Italia, Bulgaria și Spania). Întâlnirea a debutat cu deschiderea oficială, făcută de către directorul școlii, prof. Mihaela Apetrei, și de către coordonatoarea proiectului, prof. Simona Bardan. Gazdele au continuat cu un tur al școlii în cadrul căruia s-a remarcat buna dotare a laboratoarelor și a claselor.

 Scopul principal al reuniunii a fost reprezentat de semnarea documentelor oficiale de colaborare între parteneri, dar și planificarea următoarelor activităţi ale proiectului (1 septembrie 2019 – 31 august 2021). În cadrul ședințelor de lucru s-au purtat discuții și s-au luat decizii pe următoarele teme: evaluarea activitaţilor realizate până în prezent, stabilirea Planului de acţiuni, a Planului de monitorizare şi evaluare, a Planului de diseminare realizarea site-ului proiectului, planificarea mobilităților fizice viitoare (C1 – Spania, C2 – Lituania, C3 – Italia, C4 – Turcia, C5- Bulgaria, C6 -Romania și M2 – Lituania), determinarea strategiilor pentru realizarea cu succes a rezultatelor și a produselor finale (prezentările elevilor, produsele scrise ale elevilor și competențele dobândite de către elevi și profesori), utilizarea platformelor MobilityTool, Erasmus+ pentru diseminarea şi exploatarea rezultatelor și eTwinning, precum și a portofoliului Europass în cadrul proiectului.

Programul cultural al întâlnirii a cuprins asistarea la câteva momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă realizate de elevii şcolii noastre, dar şi vizitarea unor obiective turistice de mare importanţă din oraşul Suceava.

Consider că prima reuniune transnațională de proiect a avut o importanță crucială pentru buna organizare a activităților din cadrul proiectului „Schools United by Science”, reprezenând un schimb valoros de bune practici și idei între profesorii participanți, precum și o experiență de neuitat datorită căldurii, ospitalității și veseliei gazdelor.

 

Coordonator proiect, prof. Simona Bardan

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Schools United by Science”, la Liceul Tehnologic ,,Mihai Eminescu” Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Schools United by Science”, la Liceul Tehnologic ,,Mihai Eminescu” Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei