Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 278 (7279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Parteneriat în cadrul unui proiect Erasmus+, la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava

​În săptămâna 18-22 noiembrie 2019, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava a desfășurat o serie de activități de diseminare a proiectului european ARTS+ (048104), din cadrul programului Erasmus+, inițiat de Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, sub coordonarea prof. Mihaela Chiribău-Albu. Acest proiect a vizat formarea profesională a elevilor de la secțiile de artă plastică și muzică, prin stagii de pregătire în Spania și Cipru.

​În cadrul acestei inițiative, directorul școlii, prof. Lăcrămioara Toma, a apreciat oportunitatea activităților, având în vedere că ele pot fi valorificate în cadrul opționalelor „Literatura și celelalte arte” și „Micul jurnalist”, propuse de doamna prof. Luminița Cășuneanu, în calitate de partener în proiect. Ea a mai adăugat faptul că cele două școli partenere din județe diferite au inițiat, cu acest prilej, un schimb de produse finite, realizate în cadrul proiectului, care au ilustrat scopul acestuia: promovarea patrimoniului cultural.

​Obiectele decorative expuse în cadrul activităților desfășurate de elevii claselor a V-a A și a VIII-a B au reprezentat produse de calitate, rezultat al unor tehnici tradiționale sau moderne de realizare a vitraliului: cea cu plumb sau Tehnica TIFFANY.

​Întreaga activitate a fost o experiență cu deosebit impact emoțional, elevii celor două clase descoperind cu ușurință acea sintaxă a limbajului plastic care îți conferă libertatea de exprimare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parteneriat în cadrul unui proiect Erasmus+, la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 2721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parteneriat în cadrul unui proiect Erasmus+, la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei