Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 11 (7012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulţumiri

Ziua de 8 ianuarie 2019 a fost o zi grea pentru rezidenţii şi echipa Centrului nostru. Dimineaţă, în jurul orei 9, la nivelul acoperişului imobilului a izbucnit un incendiu. Din fericire, toţi rezidenţii au fost coborâţi în recepţia clădirii înainte ca fumul şi focul să cuprindă camerele. Cu ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, atât persoanele care se pot deplasa, cât şi cele imobilizate au fost transportate la Centrul Brazi, un alt imobil al Fundaţiei Geana, aflat în aceeaşi localitate. Acolo li s-au asigurat condiţii de cazare, masă şi îngrijiri medicale.

Mulţumită profesionalismului celor de la ISU Suceava incendiul a fost localizat şi stins în timp foarte scurt. În urma evaluărilor efectuate de instituţiile specializate, în ceea ce priveşte siguranţa rezidenţilor şi a personalului, s-a considerat că centrul poate să funcţioneze parţial, până la remedierea tuturor avariilor. Ca urmare cea mai mare parte a rezidenţilor s-au reîntors în camerele lor, doar cei cazaţi la ultimul etaj al clădirii au rămas la pensiunea fundaţiei, însoţiţi de personal medical calificat. Toţi cei relocaţi temporar sunt persoane mobile şi active.

Îi mulţumim lui Dumnezeu că evenimentul de pe 8 ianuarie s-a încheiat în mod fericit fără victime omeneşti. Mulţumim tuturor instituţiilor autorizate - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava, Inspectoratul Judeţean în Construcţii Suceava - care ne-au venit în ajutor, dând dovadă de curaj şi profesionalism. Ţinem să apreciem echipa Centrului Geana care s-a mobilizat exemplar venind de acasă, chiar în afara programului de muncă, pentru a face faţă situaţiei de urgenţă. De asemenea, dorim să mulţumim angajaţilor Primăriei Comunei Vama şi Domnului Primar pentru sprijinul acordat. Mulţumim aparţinătorilor care au încredere în serviciile noastre şi îi asigurăm că facem tot posibilul ca rezidenţii să nu resimtă stresul acestor momente. Ne plecăm capul în faţa tuturor localnicilor, preoţilor din comună, prietenilor care de departe şi de aproape au fost gata să ne sară în ajutor şi ştim că au fost cu gândul aici lângă noi.

Cu recunoştinţă, Conducerea Centrului Rezidenţial pentru Bătrâni Geana

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţumiri.
 Vizualizări articol: 1951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulţumiri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei