Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 1 (7002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Excursie la Brașov oferită de Primăria din Gura Humorului

În perioada 16 – 18 noiembrie 2018, 63 elevi ai Colegiului "Alexandru cel Bun" au avut parte de un weekend de poveste. Primăria orașului Gura Humorului a oferit organizatorilor spectacolului – concurs Balul Bobocilor de anul trecut o excursie, într-un loc la alegere, prin asigurarea transportului.

Elevii au decis să se deplaseze spre Brașov,  cu cazare la Hanul Cotul Donului, Timișul de Sus. Au prins prima ninsoare din această iarnă la destinație, iar sâmbătă au avut șansa să petreacă o zi însorită în Brașov, cu plimbare prin Centrul Vechi, fotografii la Biserica Neagră și un ceai cald pe terasele încă deschise. Tot acolo, în Brașov, s-au fotografiat în fața pomului de Crăciun, deja înălțat, au făcut cumpărături și au servit masa de prânz.

Au fost trei zile de socializare, o ieșire binemeritată pentru un grup de elevi cu adevărat implicați, care și-au dorit să realizeze un eveniment memorabil. Muzica de pe autocar, jocurile, dansurile, poveștile și timpul petrecut împreună i-a ajutat mai mult decât orice să se cunoască mai bine, să respire aer de munte, să se relaxeze într-un oraș care are foarte multe de oferit, să-și creeze o nouă amintire din liceu și să încheie un proiect care a însemnat pentru ei efort, emoții dar în primul rând bucuria reușitei.

Profesorii diriginți de la clasele a XII-a și elevii claselor a XII-a mulțumesc pe această cale domnului primar Marius Ioan Ursaciuc, echipei manageriale de la Colegiul "Alexandru cel Bun", asociației părinților și cadrelor didactice ASPA GH și tuturor sponsorilor care au ajutat nu doar la organizarea balului, dar și a excursiei de premiere a organizatorilor.

 

Profesor Cîmpan Brîndușa Luminița
Colegiul Alexandru cel Bun
Gura Humorului, Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursie la Brașov oferită de Primăria din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Excursie la Brașov oferită de Primăria din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei