Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 182 (6892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect Erasmus+, desfăşurat la Şcoala Gimnazială Moara Nică

Pe parcursul noului an şcolar 2018-2019, în cadrul Şcolii Gimnaziale Moara Nică, Suceava, se va derula proiectul de mobilitate pentru formarea personalului didactic Erasmus+ „ Şcoala – diversitate şi succes în educaţie”, cu numărul de referinţă 2018-1-RO01-KA101-047433, finanţat de Comisia Europeană.

Proiectat pentru o perioada de 15 luni (1.08.2018-31.10.2019), cu un grant în valoare de 23.070 euro, proiectul are drept scop dezvoltarea profesională a cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială Moara, în vederea creşterii calităţii educative prin dezvoltarea dimensiunii europene, sporind atractivitatea actului didactic, materializat prin progres şcolar.

Participarea profesorilor la cursuri de formare în instituţii europene, schimburile de experienţă şi bune practici pe care aceştia le vor avea cu formatorii sau cu cadrele didactice din alte şcoli europene vor aduce elemente de noutate aplicabile şi în şcoala noastră şi contribuie la eficientizarea educaţiei oferite. Aceasta ar spori capacitatea de internaţionalizare a învăţământului oferit de instituţia noastră, dimensiunea lui europeană, crescând potenţialul educaţional al cadrelor didactice şi, sperăm noi, păstrarea elevilor şcolii în comunitate, evitându-se exodul către şcolile din oraş.

Este de aşteptat ca proiectul să ajute elevii să-şi dezvolte capacităţile creative bazate pe diversitate culturală, la nivel european.

De asemenea, profesorii vor avea posibilitatea de a se corela la reţele europene de cadre didactice care promovează noi instrumente educaţionale. Cele 9 cadre didactice selectate vor participa la cursurile de formare europeană grupate în 3 stagii diferite. Mobilităţile vor avea loc în Sesimbra, Portugalia (februarie 2019), Assen, Olanda (martie 2019) şi Sliema, Malta (aprilie 2019). Prin urmare vor avea ocazia să înveţe "prin practică" printr-o serie de activităţi şi experienţe diverse care au ca finalitate dezvoltarea unor aptitudini creativ-inovatoare, creşterea gradului de implicare şi o mai mare coeziune între cadrele didactice, elevii şi familiile acestora într-o dimensiune modernă, inovatoare.

Director, prof. Constantin Gaube
Echipa de proiect,
prof. Floarea Stanciuc
prof. Loredana Sopon
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect Erasmus+, desfăşurat la Şcoala Gimnazială Moara Nică.
 Vizualizări articol: 2703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect Erasmus+, desfăşurat la Şcoala Gimnazială Moara Nică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei