Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revedere după 20 de ani, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Sâmbătă, 4 august 2018, generaţia 1998 a reuşit să adune câţiva reprezentanţi în aula Colegiului „Alexandru cel Bun”. Zi însorită şi plină, un cumul de trăiri, emoţii şi amintiri care şi-au dat frâu liber printre cei prezenţi. Gazdele de la colegiu au fost, de această dată, elevi din clasele XII A, B, C, D, E, F şi I, iar invitaţii au fost cadrele didactice care au răspuns apelului.

Anii au trecut, 20 la număr, dar fiecare generaţie a rămas în memoria celor care au încercat să-i formeze cât mai corect, prin ceva, o caracteristică generală. Promoţia 1998 a fost şi a rămas una a respectului şi a bunului-simţ, un posibil model pentru generaţiile actuale.

Nişte copii responsabili şi implicaţi, serioşi, dar şi dornici de distracţii, elevi cărora nu li s-a oferit foarte mult dar care au ştiut să caute şi să descopere. În vremuri în care calculatorul apărea pentru prima dată în şcoală, aceştia s-au format prin lectură, prin cunoaştere personală şi prin experienţă. Nu au luat nimic de-a gata, ci au făurit prin efort propriu o carieră, o familie şi un trai decent.

De aceea şi preocupările lor sunt la fel de diverse, domeniile de activitate variate, viaţa i-a dus în locuri diferite, dar i-a adunat la Gura Humorului dorinţa revederii şi a aceleiaşi cunoaşteri. Ingineri, IT-işti, profesori, educatori, farmacişti, afacerişti, absolvenţi de facultate, părinţi, un grup multicolor şi vesel, avizi de comunicare şi de revedere. Într-un cadru special, la Codrii Bucovinei, atmosfera a încurajat dorinţa lor de apropiere, iar timpul nu a fost suficient pentru a împărtăşi experienţa de viaţă şi bogăţia sentimentelor. Veniţi din Bucureşti, Târgu Mureş, Braşov, Târgovişte, din Italia, Germania sau Marea Britanie, foştii elevi ai colegiului au fost foarte aproape şi au reuşit să se simtă relaxaţi, antrenaţi de muzică din vremea lor, de cadrul memorabil al locaţiei şi de specificul dor românesc.

În numele cadrelor didactice care au avut plăcerea de a îi însoţi în această zi de august, doresc să-i felicit pentru ce au reprezentat ei pentru liceul nostru, pentru devenirea lor şi pentru că s-au întors cu gândul şi cu inima la Colegiul „Alexandru cel Bun” de astăzi, Liceul Industrial de atunci, din 1998.

Profesor Cîmpan Brînduşa Luminiţa

Colegiul „Alexandru cel Bun”

Gura Humorului

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revedere după 20 de ani, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 3213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revedere după 20 de ani, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei