Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2017 - Anul XXII, nr. 230 (6646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Eveniment internaţional la Câmpulung Moldovenesc

În prima săptămână a lunii octombrie, Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” a fost gazda unui eveniment internaţional care a reunit profesori şi manageri de şcoli din Italia, Franţa, Anglia, Portugalia şi Polonia. Întâlnirea face parte din programul generos al proiectului european Erasmus+ Body în care colegiul militar câmpulungean este partener.

Analiza a îndeplinirii obiectivelor proiectului Body în al II-lea an de proiect (anul şcolar 2016-2017) şi stabilirea detaliilor privind finalizarea acestuia în anul şcolar 2017-2018 au constituit principalele puncte de pe agenda de lucru a reuniunii transnaţionale de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”. Întrunirea a fost un moment important în derularea proiectului în care s-au luat decizii referitoare la completarea documentelor solicitate de agenţiile naţionale, s-au stabilit detaliile privind implementarea în conformitate cu formularul de aplicaţie, acoperindu-se cerinţele de evaluare şi diseminare. De asemenea, au fost prezentate produsele realizate în comun de şcolile partenere şi blogul proiectului, www.erasmusplusbody.com.

Începând cu anul şcolar 2015-2016,Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” a implementat proiectul european Erasmus+ numit  „Body Project”, iniţiativă care abordează, prin activităţi diverse şi din diferite perspective, importanţa interdependenţei dintre echilibrul mental şi echilibrul fizic şi a consecinţelor ce decurg din această legătură.

Activităţile din proiectul Body se adresează elevilor, coordonatorilor de proiect şi managerilor şcolilor implicate şi îmbracă forme variate: reuniuni transnaţionale, schimburi de elevi între şcoli în baza unor acorduri de învăţare, workshopuri, vizite de documentare, întâlniri cu personalităţi, cursuri, congrese etc. Între acestea, reuniunile transnaţionale constituie activităţi distincte în implementarea proiectului Erasmus, având rolul de a evalua, monitoriza, planifica şi îmbunătăţi îndeplinirea obiectivelor stabilite iniţial.

Elena Jora

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment internaţional la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eveniment internaţional la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei