Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2016 - Anul XXI, nr. 297 (6410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Final de an cu activităţi inedite la Grădiniţa „Aşchiuţă”

La Grădiniţa„Aşchiuţă”, luna decembrie a fost marcată de activităţi deosebite, momente fericite, capabile să bucure deopotrivă părinţii şi copiii, dar şi să aducă satisfacţie cadrelor didactice.

Printre cele mai importante, s-a evidenţiat şi evenimentul de tradiţie, „Ziua grădiniţei”, zi care a fost sărbătorită anul acesta sub genericul „La mulţi ani, România! La mulţi ani, Grădiniţa Aşchiuţă!”, fiind organizată în preajma Zilei Naţionale a României. Tematica abordată a oferit ocazia preşcolarilor, dar şi cadrelor didactice şi părinţilor, să promoveze portul popular, valorile şi tradiţiile locale, folclorul românesc, toate cuprinse într-un program inedit: de la activităţi de confecţionare a unor obiecte, machete, desene, la expoziţii cu lucrările realizate de preşcolari; de la parada costumului popular, la momente artistice oferite de copiii grădiniţei, dar şi de soliştii de muzică populară Dana Dăncilă şi Alexandra Ungureanu; de la momentul de deschidere la momentul de final al activităţii care a adus împreună, într-o horă bucovineană, în cercul care defineşte unitate, părinţi şi copii, personalul instituţiei, cu toţii mândri că sunt români şi totodată copii ai Grădiniţei „Aşchiuţă”.

Într-un parteneriat perfect, grădiniţă-familie, alături de organizarea zilei grădiniţei au fost deschise, mai apoi, „Atelierele creaţiei”, numite generic anul acesta „Spiriduşii lui Moş Crăciun împodobesc bradul”, unde toţi copiii din grădiniţă au confecţionat ornamente pentru bradul de Crăciun, împreună cu părinţii lor. Finalul a fost cu atât mai emoţionant, cu cât fiecare copil şi-a regăsit ornamentul confecţionat în brad, la momentul sosirii lui Moş Crăciun, ocazie cu care copiii s-au manifestat, prin cântece şi poezii, colinde şi urături.

Şi pentru că în perioada sărbătorilor de iarnă „a dărui” este cuvântul de ordine, copiii de la Grădiniţa „Aşchiuţă” s-au întrecut în cadrul Proiectului socio-educaţional „Moş Crăciun vine la grădiniţă”, coordonat de profesor Romina David, în a colecta jucării, jocuri, rechizite pentru 18 copii de la grădiniţa din localitatea Zahareşti. Părinţii s-au alăturat copiilor, prin reprezentanţii lor, Iulian Mihai Florea şi Constantin Florin Poenari, care au pregătit pachete cu dulciuri. O bucurie imensă pentru copii, o mulţumire a lucrului bine făcut pentru Grădiniţa „Aşchiuţă”. Acesta a fost dezideratul proiectului.

Frumuseţea sărbătorilor de iarnă s-a regăsit în toate evenimentele organizate. O echipă de cadre didactice, caracterizată prin cuvântul „entuziasm”, a reuşit să transmită emoţie şi bucurie celor 190 de preşcolari şi să organizeze activităţi de calitate.

Prof. Dorina Vieriu, director GPP „Aşchiuţă”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Final de an cu activităţi inedite la Grădiniţa „Aşchiuţă”.
 Vizualizări articol: 1867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final de an cu activităţi inedite la Grădiniţa „Aşchiuţă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei