Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2016 - Anul XXI, nr. 154 (6267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

,,Şi bosâncenii au talent”, ediţia a III-a, 2016

Şcoala Gimnazială Bosanci în parteneriat cu Primăria Comunei Bosanci  şi Poliţia Locală Bosanci a organizat vineri, 10 iunie 2016, în sala Căminului Cultural Bosanci cea  de-a III-a ediţie a concursului ,,Şi bosâncenii au talent”. Ca şi anul trecut colaboratorii programului ,,La mulţi ani, copile drag!” prof. Matei Ştefania şi Podolak Maria ne-au asigurat expoziţia a  patru panouri cu picturile copiilor pe tema mai sus amintită.

Dupa modelul „Românii au talent“, care este o emisiune de televiziune ce a deputat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2011, program de televiziune de tip concurs REALITY-TELEVISION, dezvoltat de compania Britanică SIMCO-LIMITED şi îi are ca gazde pe SMILEY şi PAVEL  BARTOŞ, iar juriul emisiunii acum este compus din: ANDRA, ANDI-MOISESCU, MIHAELA RĂDULESCU şi FLORIN CĂLINESCU,  noi ne aventurăm în necunoscutul talentelor locale.

Ideea aparţine coordonatorului acestui concurs, profesor Valeriu Avrămia, cel care crede cu tărie că ,,din atâtea vlăstare bosâncene, trebuie să sclipească câteva valori, precum aurul în noroi”.

Un rol însemnat în organizarea concursului l-a avut şi eleva Barbă Ioana  din clasa a VI-a A, care, alături de organizatorii maturi, s-a îngrijit de sponsori, de dactilografierea materialelor suport precum şi de potenţialii concurenţi.

Orice concurs nu se poate desfaşura fără o susţinere morală reală şi financiară. În această idee menţionăm următorii sponsori şi colaboratori:

- Primăria Comunei Bosanci- cu oferirea spaţiului căminului cultural

-SC FLY Music SRL – care a sponzorizat cu instrumente muzicale în valoare de 1000 de lei;

-SC Nico Profi Constructor SRL – sponsorizare cu flori  pentru  concurenţi, dar şi pentru ornarea sălii căminului cultural în vederea construirii unui cadru plăcut. Fiecare concurent a plecat acasă cu un ghiveci de flori;

-Şc. Gimnazială Bosanci: punerea la dispoziţie  a cadrelor  didactice şi elevilor;

- Poliţia comunei Bosanci: responsabilă cu ordinea şi liniştea corespunzătoare;

-Aleodor Nichifor: sponsorizare, persoană fizică, tipărire 120 de diplome  şi sonorizarea;

- prof. Andrieş Paula - oferirea a câte o şapcă pentru fiecare concurent.

Prezentatorii Morar Elena-Denisa, Barbă Larisa(eleve în  clasa a VIII-a C) şi Matei Barbă (elev în clasa a VIII-a B) ne-au purtat frâiele concursului introducându-ne într-o atmosferă reală de concurs.

Acţiunea a debutat cu  vizionarea câştigătorilor ediţiilor trecute Amarie Andrei şi clubul RYUKAY (isshinryu), respectiv  Matei Barbă, câştigătorul ediţiei a II-a cel care ne-a şi încântat cu o interpretare instrumentală la pian.

În cadrul evenimentului cultural publicul a putut urmări grupuri vocale, scenete, recitări, gimnastică acrobatică, solişti vocali, dans modern, karate, muzică instrumentală la pian şi vioară.

Toate numerele prezentate  s-au ridicat la un nivel destul de înalt, dar, la final, juriul a decis în unanimitate că  premiul I este meritat de către evoluţia  unui număr de gimnastică acrobatică a micuţei de doar 6 ani  Axinte Georgiana  coordonată de către prof. Podolak Maria. Din partea sponsorilor  aceasta a primit marele premiu al concursului, un pian portabil ,,Yamaha”. Locul doi a fost obţinut de Blîndu Ionatan, coordonat de prof. Berar Ana, care evoluat surprinzător de talentat  la clapele pianului, fiind răsplătit cu o minunată Claviatură ,,Casio”. Pe locul al treilea s-a clasat un practicant de karate, Mierlă Constantin, coordonat de către prof. Bujorean Tamara. Marele karatist a primit o chitară rece. Cele  două menţiuni au fost decernate  lui Caciuc Liviu, cu o evoluţie la pian şi grupului de dans modern  ,,Unik Dance”. Sub ploaia de confeti, fiecare elev a primit diplome de participare, iar colegii profesori implicaţi în desfăşurarea acestui spectacol-concurs câte o Diplomă de Voluntariat. Putem spune cu mare răspundere că şi celelalte cinsprezece numere de evoluţii scenice au fost catalogate ca fiind foarte sus cotate, lucru reieşit şi din jurizare; punctajele au fost foarte strânse, diferenţa dintre locurile I, II şi  III fiind foarte mică. Costumaţiile copiilor au fost de adevărată gală.

Ca organizator, mă simt iarăşi împlinit, copiii şi îndrumătorii plăcut surprinşi, părinţii încântaţi şi bucuroşi. Aşteptăm ediţia a IV-a.

Mulţumesc tuturor celor implicaţi, celor mai sus amintiţi, dar şi altora care au vibrat la auzul anunţului ,,Şi  bosâncenii au talent”.

Valeriu Avrămia

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Şi bosâncenii au talent”, ediţia a III-a, 2016.
 Vizualizări articol: 3076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Şi bosâncenii au talent”, ediţia a III-a, 20160.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei