Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2016 - Anul XXI, nr. 91 (6204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evenimente în cadrul proiectului Erasmus + „Simulation for entrepreneurship”

În cadrul proiectului Erasmus + „Simulation for entrepreneurship” (2014-2016), demarat de Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, sub coordonarea prof. Carmen Cheaburu, vor fi organizate două evenimente de multiplicare a rezultatelor intelectuale ale proiectului.

Este vorba despre Târgul naţional al firmelor de exerciţiu „Elevii de azi, antreprenorii de mâine” şi Seminarul internaţional “Simulation for entrepreneurship”, evenimente ce vor avea loc luni, 18 aprilie, în intervalul 8.00-16.00, în sala de sport a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, respectiv marţi, 19 aprilie, la Colegiul „Dimitrie Cantemir”.

Deschiderea târgului de luni se va face de la ora 10.00, în prezenţa conducerii liceului, a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava şi a Inspectoratului Şcolar Suceava. În cadrul manifestării va fi prezentat cadrul general al proiectului, dar şi produsele intelectuale ale acestuia: site-ul proiectului, www.entre4future.com, curricula “Learning Office” şi ghidul de bune practici ”Simulation for entrepreneurship”.

Programul târgului naţional mai cuprinde momente artistice, activităţi specifice firmelor de exerciţiu participante (tranzacţii, promovare), evaluarea acestora, stabilirea rezultatelor şi premierea firmelor de exerciţiu.

Cât despre cel de-al doilea eveniment - Seminarul internaţional “ Simulation for entrepreneurship” - acesta se va desfăşura în intervalul 10.00-14.00, la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”.

Dintre temele evenimentului amintim: inovaţie și creativitate în demersul didactic la clasă (programe școlare, proiecte, lecţii, strategii de predare, activităţi extracurriculare, concursuri etc.), simulare în educaţia antreprenorială a tinerilor (cele mai bune practici dezvoltate prin proiecte europene), succesul antreprenorial în secolul XXI, managementul afacerilor, IT pentru mediul de afaceri, competiţia "Business plan", o oportunitate de formare în domeniul educaţiei antreprenoriale. Proiectul „Simulation for entrepreneurship” – (ENTRE4FUTURE), 2014-1- RO01- KA202-002759, se desfăşoară în perioada 2014-2016, acesta vizând schimbul de practici profesionale și educaţionale cu parteneri din spaţiul European, cu privire la aspectele legate de manualele, curricula și metodologiile de învăţare privind simularea ca metodă eficientă în vederea educaţiei antreprenoriale a tinerilor, transferul tehnologiilor inovative utilizate în simularea afacerilor între două niveluri de educaţie școlară - preuniversitar și universitar VET.

Ţări partenere în proiect – România, Austria, Danemarca, Spania, Portugalia, Cipru.

Prof. Carmen Cheaburu 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente în cadrul proiectului Erasmus + „Simulation for entrepreneurship”.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente în cadrul proiectului Erasmus + „Simulation for entrepreneurship”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crema de lămâie la pahar (de post) Dintre toate preparatele de post, cele mai dificil de făcut par deserturile. Cu un pic de imaginație însă, putem realiza deserturi de post care să fie deopotrivă delicioase, aspectuoase și deloc costisitoare. Un astfel de exemplu este crema de... Citeşte