Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2016 - Anul XXI, nr. 59 (6172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dacă e martie, e Bal Mascat la Colegiul „Alexandru cel Bun”

Parte a unei tradiţii, vineri, 4 martie 2016, în cantina Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a avut loc ediţia a VII-a a Balului Mascat care, ca în fiecare an, adună elevi din clase de niveluri şi specializări diferite. Activitatea s-a desfăşurat de la ora 15 la 20 şi a reprezentat o şansă în plus pentru elevii colegiului de a-şi folosi şi valorifica imaginaţia şi creativitatea în a realiza şi a prezenta costume şi măşti diferite.

Organizatorii Balului Mascat sunt doamnele profesor Cecilia Ştefania Miron Popescu, Raluca Dragomirescu, Oana Baciu şi Maria Orheanu Vrânceanu. 132 de elevi au decis să petreacă după-amiaza zilei de vineri împreună, s-au implicat în concursurile organizate şi au dansat pe ritmurile oferite de cei doi DJ. Atmosfera a fost relaxată, socializarea perfectă şi ziua specială. Participanţii au fost din clasele a IX-a (I, M, A), a X-a (G, H, K, N) şi a XI-a (I, K, L, M, P).

Şi în acest an activităţile au fost diverse şi antrenante, dansul portocalei a solicitat îndemânarea şi răbdarea celor 25 de perechi înscrise, dar a meritat pentru că marele premiu a fost 3 kilograme de fructe. Dansul limbo a implicat 30 de elevi recompensaţi cu atenţii mici dar valoroase, creioane speciale şi brelocuri. Momentul concursului de costume a fost aşteptat şi aplaudat de toţi cei prezenţi. 22 de elevi au defilat şi au intrat în rol perfect. Au participat la paradă prinţese, manelişti, personaje din filme, personaje cu costume specifice altor ţări, soldaţi romani, zombies, personaje din desene animate, colorate şi realizate personal sau cu ajutorul altor colegi. Au fost băieţi şi fete care fie cu eleganţă, fie cu umor, au reuşit să ţină juriul atent, iar evaluarea s-a dovedit dificilă pentru că s-a ţinut cont de aprecierea publicului, de frumuseţea costumului sau originalitatea machiajului. Câştigătorii, un băiat (10H) şi o fată (12P) la Premiul I şi un băiat (10G) la Premiul Special, au primit diplome şi premii în bani.

Ca în fiecare an, Balul Mascat a însemnat pentru toţi distracţie, atmosferă relaxantă, implicare. Proiectul se încheie prin promovare cu ajutorul fotografiilor, pe panouri speciale din Corpul B al Colegiului „Alexandru cel Bun”. Mulţumim echipei manageriale care, prin doamna director adjunct Liliana Condur, şi-a făcut simţită prezenţa şi a susţinut acest tip de activitate.

 

Profesor Brînduşa Luminiţa Cîmpan

Profesor Raluca Dragomirescu

Colegiul „Alexandru cel Bun”

Gura Humorului, Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă e martie, e Bal Mascat la Colegiul „Alexandru cel Bun”.
 Vizualizări articol: 2629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacă e martie, e Bal Mascat la Colegiul „Alexandru cel Bun”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiroști cu barabule și jumări (colțunași cu cartofi) Din bucătăria economică a bunicilor, colțunașii cu cartofi, ziși și chiroști pe la noi sau piroști după moftul urban, sunt printre cele mai simple și gustoase feluri de mâncare.Avem nevoie de:Pentru aluat – 500 g făină albă, 2-3 linguri... Citeşte