Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 287 (5494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare de mulţumire pentru toţi cei care au fost alături de comisarul-şef Ioan Halaicu

Am ales ca prin intermediul presei să trimitem o scrisoare de mulţumire tuturor celor care în zilele trecute au fost alături, pe ultimul drum, de comisarul-şef Ioan Halaicu, om care şi-a dedicat viaţa slujirii comunităţii sucevene. Alegerea presei pentru a transmite acest mesaj nu este întâmplătoare, o parte dintre mulţumiri vizând organele de presă sucevene şi jurnaliştii oneşti şi corecţi care au fost parteneri şi prieteni ai lui Ioan Halaicu şi care au relatat cu obiectivitate activitatea sa, precum şi dispariţia sa fulgerătoare dintre noi.

Aşadar, mulţumim prin prezenta Primăriei municipiului Suceava şi domnului primar Ion Lungu, care au oferit familiei un sprijin real, concret şi rapid în asigurarea locului de veci pentru un om a cărui vârstă nu impunea să-şi fi pregătit deja viitorul mormânt. Aceleaşi mulţumiri le adresam şi domnului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă, care s-a implicat, de asemenea, în rezolvarea problemei locului de veci.

Mulţumirile noastre sunt prea puţine şi cuvintele sunt inexpresive atunci când trebuie să aducem aminte de ajutorul, compasiunea şi dragostea primite de comisarul-şef Ioan Halaicu din partea colegilor din Poliţia suceveană. Fie că vorbim de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, fie că vorbim despre Poliţia municipiului Suceava, comandanţi, şefi, colegi şi subalterni ai fostului şef al Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, mobilizarea exemplară a tuturor, orele petrecute la căpătâiul acestuia, lacrimile vărsate la sicriu şi la mormânt, ajutorul dat la înmormântare, onorurile militare primite la ceremonia de înmormântare, toate acestea ne-au lăsat fără cuvinte, iar mulţumirile noastre nu pot compensa dragostea şi respectul pe care toţi poliţiştii suceveni le-au purtat iubitului nostru Ioan Halaicu. Nu putem să trecem cu vederea nici compasiunea poliţiştilor din alte localităţi sucevene şi chiar din alte judeţe.

Mulţumim în aceeaşi măsură preoţilor care s-au perindat pe la căpătâiul lui Ioan Halaicu şi care s-au rugat şi încă se roagă pentru sufletul său, care a fost puternic legat de Biserică.

Nu putem să nu amintim aportul adus la buna desfăşurare a serviciilor funerare şi a pomenirilor firmelor SC Sav-Com SRL, prin domnul Dan Sava, SC Efemer SRL, prin doamna Rodica Franciuc, SC Bel Pan SRL, prin domnul Stelian Melinte, Restaurantului Gloria, precum şi societăţilor Melibeea SRL şi SC Every-Day SRL, dar şi celorlalţi prieteni care au contribuit la buna desfăşurare a evenimentului tragic pentru familia noastră.

Ar fi nedrept să nu apreciem în mod cu totul aparte pe toţi cei care s-au perindat pe la capela unde timp de trei zile a stat trupul neînsufleţit al comisarului-şef Ioan Halaicu. Fie că vorbim despre rude, despre prieteni, despre simple cunoştinţe, cu toţii au trecut şi s-au recules la căpătâiul său, au vărsat lacrimi în semn de regret şi respect şi au adus un ultim omagiu unei personalităţi cu adevărat remarcabile care a părăsit această lume. Zecile de coroane de flori primite de la personalităţi din ţară şi chiar din străinătate vin să întregească imaginea unei mari pierderi atât pentru poliţia suceveană, familia îndurerată, cât şi întreaga noastră comunitate. Întrucât comisarul-şef Ioan Halaicu şi-a făcut datoria faţă de Poliţie, faţă de comunitate, familie şi Dumnezeu din dragoste şi respect faţă de toţi.

Cu mulţumiri şi durere eternă,

Familia comisarului-şef Ioan Halaicu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de mulţumire pentru toţi cei care au fost alături de comisarul-şef Ioan Halaicu.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Scrisoare de mulţumire pentru toţi cei care au fost alături de comisarul-şef Ioan Halaicu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei