Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Epopeea depunerii actelor pentru schimbarea unui permis de conducere în Suceava

Luni, 2 septembrie 2013. În prima etapă, la prima oră a dimineţii, m-am învoit câteva ore de la muncă pentru a depune personal documentaţia (altfel nu se poate, doar personal) la Serviciul de Permise, pentru preschimbarea permisului de conducere. Trebuie doar patru hârtii mari şi late: copie buletin (originalul îl primeşti înapoi) copie permis + permis vechi, chitanţă de 68 de lei plătită la bancă, analiză medicală şi copie (deşi nu scrie nicăieri că trebuie şi copie) şi un formular pe care îl găseşti la ghişeul instituţiei.

Am mers la bancă, am plătit, după care am stat la rând la biroul din cadrul mall-ului. Aici am aflat, cu stupoare, că dacă nu depui actele până la ora 12.00 nu poţi obţine dovada în aceeaşi zi. Eu am avut noroc şi am reuşit să depun documentaţia până la ora 12.00.

Brusc a intervenit o mare surpriză neplăcută!!!! Am aflat că voi putea ridica dovada doar după ora 14.00. Aşadar dacă vii cu maşina trebuie să stai obligatoriu până după-amiaza pentru a nu pleca cu taxiul la muncă şi eventual a reveni tot cu un taxi, pentru a ridica dovada, dar şi maşina cu care ai venit dimineaţă ca să depui cele patru hârtii.

Cu o precizie de ceas elveţian, la ora 14.00, a început acţiunea de înmânare a dovezilor. După o nouă rundă de stat la coadă am intrat bucuros în posesia dovezii. Am reuşit să mă întorc la serviciu, pentru ziua de muncă, la ora 14.45.

În concluzie pe plaiurile bucovinene îţi trebuie aproximativ şapte ore pentru a depune patru hârtii pentru preschimbarea unui permis şi a obţine o dovadă pe un sfert de hârtie A4. De ce nu se eliberează dovada pe loc? Oricum stai cu funcţionarul până preia hârtiile, le suceşte, le răsfoieşte, te fotografiază... ar fi aşa de greu să dea o printare la un document standard în care introduce doar numele şoferului? Pentru că asta înseamnă practic dovada... Ce se întâmplă cu cei din sate şi comune care vin cu maşina pentru depunerea acestor documente? Lasă maşina în parcare şi vin a doua zi cu ocazia sau taxiul? Câttimp pierd? Poate nu toţi îşi permit să piardă o zi de muncă!!!

 

Gabriel Talpalariu, un cetăţean foarte nemulţumit de activitatea funcţionarilor de la Serviciului Public Comunitar, Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Epopeea depunerii actelor pentru schimbarea unui permis de conducere în Suceava.
 Vizualizări articol: 2350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Epopeea depunerii actelor pentru schimbarea unui permis de conducere în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei